BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cât mai sunt de importante școlile populare de arte în această țară? Vlad Baba, director Școala Populară de Arte Iași, discută la BZI LIVE despre îmbunătățirea legislației – FOTO

Publicat: 16 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 17 mai 2021, de la ora 09:45, invitat în studioul BZI LIVE este Vlad Baba, director Școala Populară de Arte Iași, pentru a discuta despre activitatea instituției pe care o reprezintă. Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi deschis despre propunerea înaintată către Ministerul Culturii de a reglementa legislația în vigoare în ce privește funcționalitatea școlilor de artă dar și recunoașterea diplomelor. De asemenea, directorul Școlii Populare de Arte va oferi detalii despre acțiunile de ecologizare în care se implică instituția cât și campania inițiată, „Ne vaccinăm bucurându-ne de artă”.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu