Prima pagină » Cancan » Cât plătește Ștefan Bănică pensie alimentară pentru fiica sa. Suma este considerabilă

Cât plătește Ștefan Bănică pensie alimentară pentru fiica sa. Suma este considerabilă

23 apr. 2024, 14:21,
BZI.ro, în Cancan

Ștefan Bănică Jr încă plătește pensie alimentară pentru fiica sa, Violeta, din mariajul cu Andreea Bănică de care a divorțat acum 11 ani. Potrivit unor informații vehiculate în presă, suma plătită de artist este una deloc de neglijat. De altfel, aceeași sumă este plătită de Ștefan Bănică și pentru fiul său cel mare.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au format în trecut unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți pentru o perioadă de aproape șapte ani. Deși multă lume a crezut în povestea lor de dragoste, sperând la un final fericit, cei doi s-au hotărât să divorțeze atunci când fiica lor, Violeta, avea doar câțiva anișori.

În prezent, frumoasa lor fiică are vârsta de 16 ani, iar tatăl ei trebuie să îi mai plătească încă pensie alimentară, potrivit procedurilor legale specifice unui divorț.

Cât plătește Ștefan Bănică pensie alimentară pentru fiica sa

Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat în anul 2013, iar de atunci artistul trebuie să îi achite fostei sale soții o sumă lunară pentru Violeta, bani ce reprezintă, de fapt, pensia alimentară stabilită în urma divorțului prin care au trecut cei doi.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, pensia alimentară pentru Violeta ar ajunge la valoarea de 1500 de euro. Totodată, și fiul său cel mare, Radu Ștefan, ar primi o sumă asemănătoare cu a Violetei.

În prezent, Violeta are 16 ani și locuiește alături de mama ei, în grija căreia a rămas în urmă cu aproximativ 11 ani. În ceea ce privește pensia alimentară, aceasta se bazează pe un calcul stabilit în funcție de numărul de copii, dar și de veniturile nete ale părinților.

Atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică, sunt doi oameni de televiziune pe care o țară întreagă îi îndrăgește indiferent de deciziile pe care aceștia le-au luat de-a lungul timpului. Deși vestea că ei divorțează în anul 2013 i-a întristat pe fani, aceștia au continuat să îi susțină separat în planurile de viitor și în carierele minunate pe care le au.

De ce au divorțat Ștefan Bănică și Andreea Marin

În timpul mariajului, prezentatoarea TV s-ar fi luptat cu depresia, iar din cauza unor probleme în casnicie, relația lor s-ar fi deteriorat semnificativ.

„Eram nefericită! Depresia e o boală, dar nu a avut legătură cu copilăria (n.r. – când și-a pierdut mama). Am avut destule necazuri la maturitate ca să știu că nu avea legătură cu copilăria. Aș vrea ca oamenii să știe, să fie un semnal de alarmă când încep să aibă insomnii.

Când începi să te cerți prea mult, nemotivat, cu cei dragi, din jurul tău. Cei din jur au observat… ce motive aveam să mă plâng? Tocmai născusem o fetiță, iubirea vieții mele, aveam casă, aveam masa și o meserie”, a povestit Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *