Prima pagină » Cancan » Violeta Bănică ar vrea să plece din casa în care stă cu Andreea Marin. Cu cine vrea să locuiască adolescenta

Violeta Bănică ar vrea să plece din casa în care stă cu Andreea Marin. Cu cine vrea să locuiască adolescenta

21 mart. 2024, 11:11,
BZI.ro, în Cancan

Violeta Bănică și-ar dori să plece din casa în care stă cu mama sa, Andreea Marin, ținând cont că tânăra își dorește să studieze în America. Mai mult, adolescenta a povestit că în urmă cu câțiva ani a făcut un pact cu fratele ei mai mare. Astfel, Violeta Bănică îi smulsese promisiunea lui Radu Ștefan că acesta va locui cu ea peste Ocean.

Chiar dacă sunt frați doar de tată, Violeta și Radu Ștefan Bănică și-au creat o relație specială și pe lângă legătura de sânge pe care o au, între cei doi s-a format și o prietenie care îi face extrem de mândri pe părinții lor. Fiica Andreei Marin a dezvăluit cum se înțelege cu fratele său, dar și ce promisiune i-a făcut acesta acum câțiva ani.

Violeta Bănică ar vrea să plece din casa în care stă cu Andreea Marin

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr și a Andreei Marin, a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, cum se înțelege cu fratele ei vitreg, Radu Ștefan, dar și cum se comportă acesta cu ea. Chiar dacă sunt frați doar de tată, cei doi și-au creat o relație extrem de specială încă de când erau copii, care a dăinuit până astăzi.

Recent, adolescenta a vorbit despre pactul pe care l-a făcut cu fratele ei pentru momentul în care Violeta va pleca din casa mamei sale și se va muta din România. Pe vremea când Violeta avea doar 9 ani, fratele ei i-a făcut o promisiune pe care aceasta speră să o respecte, mai exact să se mute împreună în America.

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu.

Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism”, a precizat fiica Andreei Marin.

Violeta Bănică, surprinsă alături de iubit

De curând s-a aflat că Violeta trăiește primii fiori ai dragostei și a dezvăluit că este implicată într-o relație. Mai mult, fosta „zână a Surprizelor” era pregătită pentru momentul în care fata ei îi va spune că are iubit.

În vârstă de 16 ani, Violeta Bănică trăiește o poveste de iubire adolescentină alături de George, un tânăr care a studiat la „Școala de media” și care este implicat în mai multe proiecte importante alături de alți adolescenți.

Iubitul fiicei Andreei Marin pare că este interesat de jurnalism și comunicare, astfel că și-a urmat pasiunea și a urmat un curs în acest sens. Zilele trecute, fiica Andreei Marin a făcut publice primele imagini alături de iubitul său, marcând astfel o nouă etapă în viața sa personală.

Adolescenta a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care apare alături de iubitul ei, exprimându-și astfel deschis sentimentele și fericirea pe care o trăiește în această relație. „Te iubesc!”, a scris fata fostei prezentatoare la postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *