Cancan

Cătălin Bordea a rămas șocat la auzul vorbelor pe care Spike le-a spus despre el, după ce i-a luat soția. „Ia uite ce i-am făcut fraierului ăla”

Publicat: 28 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Bordea a rămas șocat la auzul vorbelor pe care Spike le-a spus despre el după ce i-a luat soția. Ia uite ce i-am făcut fraierului ăla
Cătălin Bordea a trecut printr-un divorț, iar acum a rămas de-a dreptul uimit când a auzit cum vorbește Spike despre el

Cătălin Bordea a rămas de-a dreptul uimit când a auzit cum vorbește Spike despre el, după ce i-a luat soția. Comediantul și Livia și-au spus ”adio” brusc, după o relația de lungă durată, luând pe toată lumea prin surprindere.

La fel de uimit a fost și atunci când soția sa a luat această decizie, dar mai ales când l-a văzut pe cel pe care îl considera cel mai bun prieten al său în brațele femeii pe care o iubea.

Cătălin Bordea a rămas șocat la auzul vorbelor pe care Spike le-a spus

Livia și Spike sunt acum într-o relație, deși pretindeau că sunt doar prieteni foarte apropiați, având în vedere că el a fost cavalerul de onoare al lui Bordea. Cu toate acestea, dragostea a șters orice urmă de prietenie, iar cântărețul chiar și-a exprimat nemulțumirea în mod dur față de comediant.

După ce a fost rănit din ambele părți, înșelat și părăsit, Cătălin Bordea afirmă că a fost șocat să afle cum vorbește, de fapt, presupusul său prieten despre el. Nu doar că i-a luat femeia, dar Bordea susține că acum Spike se mândrește cu fapta sa, aducându-i în același timp o serie de insulte pe care consideră că nu le merită.

Cu atât mai mult că cei doi nu au avut niciodată vreo dispută, dimpotrivă, relația lor, cel puțin în viziunea comediantului, se baza pe respect și apreciere. De când lucrurile s-au schimbat, el nu a încercat nici măcar să-l contacteze pe Spike pentru o discuție sinceră, ci a acceptat pur și simplu situația și a mers mai departe.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia  să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia.

E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike despre faptul că s-a cuplat cu soția lui). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla, băga-mi-aș $%*¥. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Ce spunea Cătălin Bordea despre Doinița Oancea

Comediantul a exprimat într-un mod amuzant și sincer că pune gânduri în privința viitorului și posibilitatea de a-și reconstrui viața. El a subliniat că este deschis să viseze la o nouă iubire, în ciuda schimbărilor pe care le-a trăit o dată cu divorțul său.

În cadrul conversației, Cătălin Bordea a dezvăluit chiar și un tipar pentru femeia ideală din viitorul său.

„Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!’, a spus Cătălin Bordea, într-o notă de glumă și admirație față de frumusețea actriței. Acest comentariu a stârnit amuzamentul colegilor săi de platou și a atras atenția publicului, generând speculații și discuții despre posibile viitoare relații ale comedianului.

Cătălin Bordea a trecut printr-un divorț, iar acum a rămas de-a dreptul uimit când a auzit cum vorbește Spike despre el.

Adauga un comentariu