Cancan ultimă oră

Cătălin Bordea a spus adevărul despre fosta soție, Livia: „Nu sunt vindecat”. Dezvăluirea comediantului vine la luni bune de la divorț

Publicat: 05 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Bordea a spus adevărul despre fosta soție Livia Nu sunt vindecat. Dezvăluirea comediantului vine la luni bune de la divorț
În urmă cu câteva luni, vestea că Livia și Cătălin Bordea au ajuns în pragul divorțului a șocat pe toată lumea

Cătălin Bordea a făcut o serie de declarații despre fosta lui soție, Livia, la câteva luni de la divorț.

În urmă cu câteva luni, vestea că Livia și Cătălin Bordea au ajuns în pragul divorțului a șocat pe toată lumea. Deși fanii se gândeau că cel mai probabil cei doi parteneri își vor mai acorda o șansă, se pare că asta nu s-a întâmplat, iar tânăra deja și-a refăcut viața alături de altcineva.

Acum, în prag de sărbători, comediantul a fost pe cât se poate de sincer și a dezvăluit că nu este complet vindecat după divorțul de fosta soție, dar chiar și așa, Cătălin nu-i simte lipsa Liviei.

„Nu-i simt lipsa, nici măcar de sărbători. Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că m-am plictisit de subiect și mă concentrez spre altceva”, a declarat acesta în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Cătălin Bordea va petrece Paștele alături de bunica lui

Pentru Cătălin Bordea, acesta este primul Paște după divorțul de Livia Eftimie, dar și prima sărbătoare fără mama sa, care a trecut în neființă în urmă cu câteva luni, după lupta cu cancerul.

De asemenea, acesta nu a mai sărbătorit Paștele alături de bunica lui de mai bine de 12 ani, asta pentru că până acum a ales să petreacă alături de cea care i-a fost parteneră de viață mai bine de un deceniu. Din acest motiv, comediantul a decis ca anul acesta să meargă acasă și să stea alături de cea care l-a crescut.

„De Paște mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea, pentru că am fost un pic reținut cu altă familie.”, a mai spus Cătălin Bordea.

Adauga un comentariu