Cultural

Iată cum arată casa lui Cătălin Bordea de la ţară. „Să nu uiți de unde ai plecat”

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cum arată casa lui Cătălin Bordea de la ţară. Să nu uiți de unde ai plecat
Cătălin Bordea a prezentat fanilor săi casa în care a locuit în copilărie, iar reacțiile au fost pe măsură

Cătălin Bordea a prezentat recent fanilor săi casa în care a crescut. Actorul a fost îngrijit de bunica sa într-o locuință modestă din Botoșani până când s-a mutat în București.

Juratul de la iUmor a stârnit emoții puternice prin dezvăluirea casei în care a crescut.

Cum arată casa lui Cătălin Bordea de la ţară

Într-un mod amuzant și autoironic, juratul de la Antena 1 a prezentat fiecare obiect din curtea casei sale, împărtășind informații necunoscute până atunci fanilor.

„Este foarte important în viață să fii modest și să nu uiți de unde ai plecat”, a spus în filmarea de pe YouTube.

În ultimul timp, Cătălin Bordea a fost mai comunicativ cu fanii săi în legătură cu viața sa personală, oferindu-le o altă ocazie de a-l cunoaște mai bine pe cei care îl urmăresc.

„Salut! Bine ați venit la mine acasă. Intrați! Este curtea mea, gazonul. Aici, când eram mic stăteam singur. Nu aveam prieteni, nu venea nimeni la mine. Toată asta e a mea. Acestea sunt bicicletele mele, sunt ediţie limitată: asta a fost 6 mii de euro, asta 12 mii. Asta e o altă casă de-ale mele în subteran. Am încălzire, am tot. Găinile mele, am o grămadă de găini. Maşina mea, nu merge, dar o ţin aici. Hai să vă arăt şi wc-ul”, a prezentat Bordea curtea casei lui.

Cum a reușit să își revină după divorțul de Livia

Vedeta de la Antena 1 a fost transparentă în privința solicitării de sprijin specializat. Consultările psihologice l-au condus spre o mai bună cunoaștere de sine și spre rezolvarea problemelor care îl afectau de o perioadă îndelungată.

Actorul a subliniat și rolul semnificativ pe care prietenii l-au jucat în viața sa după infidelitatea soției.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume: terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă recent, Cătălin Bordea rămâne optimist și încearcă să îi facă pe cei din jur să se simtă bine. El afirmă că a depus eforturi pentru a se ridica din nou în picioare deoarece cei dragi încă depind de el.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a spus Bordea.

Recent, Cătălin Bordea a prezentat fanilor săi casa în care a locuit în copilărie, iar reacțiile au fost pe măsură.

Adauga un comentariu