Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Bordea, declarații emoționante: „A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui”

Cătălin Bordea, declarații emoționante: „A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui”

18 dec. 2020, 00:01,
Antonia Ceausu, în Cancan ultimă oră

Cătălin Bordea, declarații emoționante! În ciuda hazului și a atitudinii pozitive pe care Cătălin Borfea le afișează constant, acesta a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie. Colegul lui Dan Capatos de la emisiunea „Xtra Night Show” nu a crescut într-o familie unită. Se pare că tatăl acestuia a fugit de acasă iar mama sa când l-a găsit, i l-a lăsat pe Cătălin în speranța că sentimentul patern îi va reveni.

Totuși, lucruile nu au stat așa. La scurt timp după ce tatăl s-a văzut singur cu un copil, l-a abandonat pe micuț în autobuz. Norocul lui Cătălin a fost acela că și bunica sa s-a urcat în același mijloc de transport și l-a găsit. De atunci femeia a avut grijă de nepotul său, oferindu-i tot ce a putut.

„Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam.

La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci”, a mai spus acesta.

La 12 ani și-a reîntâlnit tatăl

Cătălin Bordea își amintește momentul în care și-a reîntâlnit tatăl. Acesta a afirmat că concubina părintelui său a avut parte de un real șoc. Totuși, ca și cum întreaga situație ar fi fost normală, aceasta l-a întrebat ce dorește să mănânce și i-a gătit.

Deși nu a avut parte de o copilărie și o adolescență tocmai ușoarea, comediantul este recunoscător familiei și continuă să îi ofere ajutorul său. Cătălin consideră că dacă creștea în această familie ar fi ajuns cel mai probabil „un drogat sau vreun beţiv din sat”.

“A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia… de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost. (…) Îmi ajut familia şi acum. Nu am cum să nu fac asta… Ei sunt familia mea. Şi dacă nu erau ei şi tot ce s-a întâmplat…. Probabil eu acum eram un drogat sau vreun beţiv din sat”, a mai dezvăluit Cătălin Bordea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *