Coronavirus

Comediantul Cătălin Bordea, suspect de infectare cu noul coronavirus

Publicat: 13 oct. 2020
Comediantul Cătălin Bordea, suspect de infectare cu noul coronavirus
Cătălin Bordea, stand up-er

Unul dintre cei mai mari stand up-eri ai României a intrat în autoizolare. Cătălin Bordea este suspect de infctare cu noul coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu virusul Covid-19.

Stand up-erul așteaptă în aceste momente rezultatul testului COVID-19 pentru a se asigura că nu a fost și el infectat. Anunțul a fost făcut de Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1. Totodată, prezentatorul TV împreună cu familia sa s-au testat.

Cătălin Bordea se află acasă, acum, alături de soția sa, și așteaptă rezultatul analizelor.

Florin Pastramă este suspect de coronavirus! Mama lui are temuta boală

Panică în familia Pastramă. Unele surse au precizat că Florin Pastramă este suspect de coronavirus, după ce mama sa a fost confirmată pozitiv. Astfel, soțul lui Brigitte revine în centrul atenției după scandalul legat de agresarea soției sale. Însă de această dată este vorba de problemele de sănătate ale celei care i-a dat viață.

După ce a ținut primele pagini ale presei tabloide, Florin Pastramă revine în centrul atenției. De această dată, s-ar părea că familia sa se confruntă cu mari probleme de sănătate. Potrivit unor surse din anturajul familiei, mama lui Florin Pastramă ar fi fost confirmată cu COVID-19.

Florin Pastramă și-a pus apropiații în gardă, după ce mama lui a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2. Potrivit informațiilor furnizate de presă în această dimineață, mama lui Florin Pastramă ar fi bolnavă de COVID-19. Din nefericire nu se știe care este starea de sănătate a mamei lui Florin. Cu toate acestea, se pare că și Florin Pastramă ar fi suspect de contractarea temutului virus.

Soacra lui Brigitte Pastramă ar fi fost depistată pozitiv, de curând, cu noul coronavirus. La doar câteva zile distanță, și vedeta ar fi avut simptome specifice. Florin Pastramă ar fi fost dus la spital, însă fără să fie internat. Sursele declară că este o „discreție totală când vine vorba de COVID-19”.

„Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19″, a spus o persoană apropiată familiei Pastramă.

Adelina Pestrițu a fost infectată cu COVID-19 după un contact cu o persoană declarată pozitivă

Adelina Pestrițu a fost infectată cu COVID-19. Conform declaraţiei vedetei, aceasta a luat virusul după ce s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu o persoană infectată. Vedeta le-a mărturisit fanilor faptul că se simte bine, dar o să fie internată în spital.

Vedetă a postat pe o reţea de socializare un anunţ trist pentru fanii ei. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor faptul că, în urma testării PCR pentru depistarea virusului din Wuhan a fost declarată pozitivă la infectare. Bruneta mărturiseşte faptul că a intrat în contact cu o persoană infectate, iar ulterior au început semnele de întrebare după ce a rămas fără gust dar şi fără miros. Printre altele, Pestrițu le-a povestit fanilor faptul că este singura din familie care a ieşit pozitivă la testare. Atât soţul cât şi copilul său bunicii nu au fost infectaţi cu coronavirus:

“Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros. Am făcut un test, testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aştept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testaţi, respectiv Zeni, bunicii. Soţul a ieşit negativ. Vă ţin la curent”, este mesajul transmis de Adelina Pestrițu.

Adauga un comentariu