Cancan

Cătălin Botezatu avea succes la femei încă de tânăr. De ce era preferatul Elenei Ceaușescu

Publicat: 15 oct. 2021
Catalin Botezatu tanar
Inca de tanar, Catalin Botezatu a avut un mare succes la femei

Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, a cucerit inima femeilor încă de tânăr. Renumit pentru creațiile sale vestimentare și temperamentul său energic, Cătălin Botezatu a avut o viață amoroasă agitată, fiind un adevărat cuceritor.

Cele mai cunoscute femei din viața acestuia sunt Dana Opsitaru, prima iubire a designerului, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Drăgușanu, dar și Elena Ceaușescu, fosta primă doamnă a României, care l-a favorizat în nenumărate rânduri.

Chiar dacă femeile din viața creatorului de modă sunt numeroase, niciuna nu a reușit să îl determine să facă marele pas, căsătoria. Mai mult decât atât, Cătălin Botezatu recunoaște că a fost înconjurat mereu de femei frumoase pe care a dorit să le cucerească și își asumă trecutul aventuros:

„Eu nu uit cine sunt, nu uit de unde am plecat, privesc cu demnitate și mândrie la trecutul meu, îmi asum absolut orice, cu bune și cu rele.”

Cine a fost marea iubire a lui Cătălin Botezatu pe când era tânăr

Dana Opsitaru, manechin de succes înainte de 1989, a fost prima femeie care i-a cucerit inima designerului Cătălin Botezatu. Acesta a recunoscut în mai multe rânduri că ea este femeia care i-a rămas adânc în suflet. Cei doi s-au cunoscut la o prezentare de modă pe când el avea 19 ani, iar Dana era căsătorită la acea vreme și avea un copil. Diferența de vârstă dintre ei și mariajul Danei nu l-au oprit pe Cătălin Botezatu să o cucerească pe frumoasa blondă.

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost una tumultoasă. Dana Opsitaru a divorțat după o perioadă, iar relația dintre ea și creatorul de modă a durat 7 ani. Acesta recunoaște că a fost femeia care i-a marcat cel mai mult existenta, marea lui iubire pentru care de mai multe ori a încercat să își ia viața.

Cătălin Botezatu povestește într-un interviu despre această perioadă a tinereții sale și despre momentele în care a vrut să se sinucidă:

„O dată pentru Dana Opsitaru, pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noaptea de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpăstii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, înseamnă că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost’, a mărturisit  Cătălin Botezatu.

După câțiva ani relația lor a ajuns la final, însă cei doi păstrează legătura și astăzi, fiind prieteni:

„Am iubit-o cu adevărat și o iubesc în continuare într-un sertăraș pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. (…) Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum.”

Cătălin Botezatu, preferatul Elenei Ceaușescu. Ce relație a existat între cei doi

Cătălin Botezatu era unul dintre cei mai apreciați manechini de către Elena Ceaușescu. Designerul mărturisește într-un interviu că era invitat mereu la evenimentele cuplului Ceaușescu, fiind privilegiat și favorizat de fosta primă doamnă a României. Elena Ceaușescu l-a susținut la începutul carierei sale, având o afinitate pentru acesta. O dorință a acesteia era ca la sfârșitul fiecărei petreceri să primească flori de la celebrul creator de modă.

S-a zvonit de nenumărate ori că între cei doi ar fi existat și o relație de dragoste, însă Botezatu nu a dorit să ofere un răspuns despre aceste presupuneri. Designerul a recunoscut în schimb că a fost ajutat de „tovarășă” în cariera sa și că a fost printre preferații acesteia.

Cătălin Botezatu este și în prezent un creator de modă de succes și un cuceritor de inimi. Încă de tânăr s-a remarcat pe podium prin aparițiile și creațiile sale, dar și pe plan personal a avut parte de multe aventuri. A fost iubit și apreciat de femei încă din tinerețe, printre acestea fiind și Elena Ceaușescu.

Comentarii
Adauga un comentariu