Cancan ultimă oră

Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate: „Dacă mă îndrăgostesc de un bărbat care este problema?”

Publicat: 26 apr. 2021

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri inedite în podcastul lui Cătălin Măruță de curând. Designerul de modă a mărturisit că este un bărbat liber să se îndrăgostească de o femeie sau de un bărbat. Mai mult, Botezatu spune că la ora actuală se simte un om nefericit.

Celebrul designer i-a mărturisit lui Măruță că acum nu se simte fericit cu adevărat.

„Știi ce înseamnă fericirea pentru mine? Atunci când ajungi acasă și cineva, necondiționat, să te întrebe ce-ai facut astăzi, chiar dacă ești milionar, chiar dacă ești sărac.”, a spus Cătălin.

Cătălin Botezatu a vorbit cu sinceritate și asumare despre orientarea lui sexuală, spunând că preferă bisexualitatea.

„Sunt onorat să fiu plăcut, iubit și de bărbați și de femei, care e problema? Nu există bărbat care să nu se fi gândit, așa, ipotetic în mintea lui, o secundă, cum e dacă ar face-o cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit.”, a mărturisit Bote.

Cătălin spune că se poate îndrăgosti oricând de un bărbat.

„Da, recunosc, am fost la show-uri, gangbang-uri, în care se putea întâmpla orice, dar la care a fost acea limită pentru mine, pe care n-am depășit-o. Există o limită pe care o depășesc sau nu. Dacă sar puțin pârleazul, so what? Am fost acolo la limită tot timpul. Dacă va fi ceva, dacă mă îndrăgostesc de un bărbat, ființa e aceeași, spun da domnule! Care este problema?

Sunt foarte mulți bărbați în românia cupluri fericite, care de fapt trăiesc altă viață.

Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate”, a mai spus Botezatu.

Cătălin Botezatu: „S-a crezut că am o formă mai ciudată de apendicită!”

O adevărată lecție, parcă, și felul în care s-a ajuns la acest diagnostic cumplit în cazul lui Cătălin Botezatu. Totul a pornit de la o banală apendicită care s-a dovedit a fi, de fapt, cancer.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită.

M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, conchide designerul.

Dezvăluirile de senzație continuă și în seara aceasta în emisiunea „Mădălin Ionescu Show”, difuzată de Metropola TV de luni până joi, de la 22.00 – 24.00. Astă seara, Dorel Vișan vorbește despre experiențele pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Adauga un comentariu