Cancan

Cătălin Botezatu, la vârsta maturității depline. Urarea Angelei Similea i-a umplut ochii de lacrimi

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Botezatu la vârsta maturității depline. Urarea Angelei Similea i-a umplut ochii de lacrimi
Pe Cătălin Botezatu îl leagă o veche și frumoasă prietenie de Angela Similea

Celebrul designer Cătălin Botezatu a ajuns la vârsta maturității depline, ocazie cu care el a vărsat lacrimi de fericire. Cu o zi înainte de a împlini 55 de ani, după urarea pe care i-a făcut-o Angela Similea, ochii designerului s-au umplut de lacrimi. Totul s-a întâmplat în emisiunea Teo Show, la care a luat parte cu ocazia aniversării. Trebuie precizat că pe Cătălin Botezatu și Angela Similea îi leagă o veche prietenie, designerul făcându-i artistei mai multe ținute de-a lungul timpului.

Vineri, 3 decembrie, Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani, iar cu o zi înainte de aniversare, creatorul de modă a fost invitat în emisiunea „Teo Show”. Aici, alături de moderatoarea Teo Tradafir, creatorul de modă a avut parte de multe surprize. Iar una dintre acestea chiar i-a umplut ochii de lacrimi, după ce a fost sunat de o veche prietenă.

Cătălin Botezatu, lacrimi la vârsta maturității depline

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu are tot ce își poate dori pe plan profesional. Înaintea aniversării sale, Cătălin a fost invitatul prezentatoarei Teo Trandafir în emisiunea acesteia de la Kanal D. Aici, apropiații i-au făcut urări speciale, dar totodată designerul a avut parte și de surprize plăcute. Însă cea mai deosebită dintre ele pare să fi fost cea făcută de Angela Similea, care a intervenit telefonic.

„Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate”, i-a urat Angela Similea designerului.

Creatorul de modă s-a emoționat așa de tare încât ochii i s-au umplut de lacrimi.

Pe Cătălin și Angela Similea îi leagă o veche prietenie

Este de notorietate faptulș că pe Cătălin Botezatu și marea doamnă a muzicii ușoare românești îi leagă o prietenie veche. Astfel, Cătălin Botezatu i-a făcut de-a lungul timpului mai multe ținute Angelei Similea.

„Când am devenit creator de modă, i-am făcut rochii acestei dive. Pentru mine era… nu știu dacă dânsa realiza, pentru mine era ceva dumnezeiesc. Și așa va rămâne”, a spus designerul.

Care este adevărul despre averea lui Cătălin Botezatu

Recent, Cătălin Botezatu a făcut declarații după ce s-a zvonit că ar avea o avere de 100 de milioane de euro. Creatorul de modă nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ceea ce se spune.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume, pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus designerul în podcastul lui Radu Tibulcă.

În altă ordine de idei, Cătălin Botezatu, care se află la vârsta marilor împliniri, este realizat și pe plan personal, dar și profesional.

Adauga un comentariu