Cancan

Cătălin Cazacu, despre despărțirea de Ramona Olaru! „M-am tăvălit în chinuri”

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Cazacu despre despărțirea de Ramona Olaru M-am tăvălit în chinuri
La un an de cand si-au spus adio, Cătălin Cazacu a vorbit sincer despre despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a vorbit sincer despre despărțirea de Ramona Olaru, și s-a hotărat să spună tot adevărul.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație frumoasă, dar care s-a încheiat acum ceva timp. După despărțire, cei doi nu au dezvăluit motivele precise care au dus la separare, dar au subliniat că relația lor nu mergea bine.

Cu toate acestea, în ultima vreme, sportivul a fost extrem de deschis și a povestit despre ce s-a întâmplat cu adevărat după ce el și asistenta TV au pus capăt relației lor.

Cătălin Cazacu, despre despărțirea de Ramona Olaru

Prezentatorul TV a afirmat că a trecut prin momente dificile și, deși a decis să încheie relația cu blondina, el a subliniat că nu își regretă deloc decizia luată în acel moment.

„Mă întrebi dacă am suferit?! În momentul acela, îți spun că s-a rupt ceva ce nu știu dacă vreodată va mai putea fi pus la loc. (…) A fost o hotărâre a mea. A fost un moment în care eu am zis stop și acolo m-am oprit, lucru pe care n-o să-l regret niciodată.

Iar singurul mod în a trece de chestia asta este doar să lași să doară. Pentru că dacă lași să doară, înveți. Am stat să doară o lună de zile în care nu m-a văzut nimeni. Am stat să doară. Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit.

Vrei să-ți spun că am stat în fund, în fața televizorului stins, ore în șir?! Da, am stat. Și a trecut!”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru Cancan.

Cătălin Cazacu a solicitat mâna fostei sale soții și era decis să se căsătorească cu Ramona Olaru. Sportivul a fost onest și a recunoscut că momentul cererii a fost foarte emoționant pentru el.

„Eu am filmarea în telefon. Am stat în genunchi și săreau lacrimile din mine ca lacrimile lui Sandy Bell. A fost un moment foarte intens pe care eu n-o să-l regret niciodată.”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Drama trăită de Niko Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

Cântăreața de muzică populară Niko Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, are o poveste de viață demnă de scenariul unui film.

Artista a rămas văduvă la vârsta de 25 de ani, când soțul ei i-a murit în brațe, la doar un an de la căsătorie. Ulterior, a regăsit iubirea alături de motociclistul Cătălin Cazacu, alături de care are și un fiu – pe Andrei, în vârstă de 11 ani. Ea a povestit cum se înțelege acum cu Cătălin Cazacu, fostul ei partener.

Invitată la show-ul „La Măruță” difuzat de Pro TV, Niko Delinescu a împărtășit despre momentul tragic în care și-a pierdut soțul.

La un an de cand si-au spus adio, Cătălin Cazacu a vorbit sincer despre despărțirea de Ramona Olaru.

Adauga un comentariu