Actualitate

Cătălin Măruță a revenit în cârje la Pro TV. Cum l-au ironizat de colegii de emisiune

Publicat: 31 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Măruță a revenit în cârje la Pro TV. Cum l-au ironizat de colegii de emisiune
Cătălin Măruță a avut parte de o surpriză neașteptată din partea colegilor de platou, la revenirea în emisiune

Cătălin Măruță, care a suferit o operație la genunchi, a revenit în cârje la Pro TV pentru a-și prezenta emisiunea, nefiind recuperat în totalitate. În perioada cât a lipsit de pe „sticlă”, locul prezentatorului a fost ținut de Adela Popescu. Odată cu revenirea lui Cătălin Măruță la cârma emisiunii, colegii de platou i-au făcut o surpriză neașteptată.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Cătălin Măruță a trecut printr-o operație de ruptură de ligamente încrucișate la genunchi. În perioada recuperării medicale, Adela Popescu a fost cea care a moderat emisiunea „La Măruță”. Acum, însă, soțul Andrei și-a reluat activitatea și a avut parte de o surpriză neașteptată din partea colegilor de platou.

Cătălin Măruță a revenit în cârje la Pro TV

Cătălin Măruță se confrunta cu probleme la nivelul genunchilor de câteva luni bune, însă a amânat în repetate rânduri intervenția chirurgicală. În prezent, cunoscutul prezentator se poate deplasa numai cu ajutorul cârjelor și va mai dura ceva vreme până își va putea recăpăta mobilitatea. Luni, Cătălin Măruță și-a reluat activitatea și a avut parte de un cadou special din partea colegilor de platou. Este vorba despre câteva cărți cu titluri foarte sugestive.

Proaspăt întors din concediul medical, Cătălin Măruță a avut parte de o primire specială din partea colegilor săi de emisiune. Aceștia i-au oferit trei cărți cu titluri menite să ironizeze situația în care se află prezentatorul TV. În ediția de luni a emisiunii „La Măruță”, soțul Andrei s-a deplasat ajutat de cârje.

„Iată ce cărți mi-au făcut colegii mei cadou în perioada asta! «Câinele șchiop», nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele, mulțumesc mult de tot! E bine! Colegii mei sunt inspirați în această perioadă, au zis că ar trebui să mai citesc. A… «Regele olog». Nu știm ce legătură au aceste cărți între ele… Ooo, iată: «Pas cu pas» (n.r. – cartea lui Klaus Iohannis). Domnul președinte, pas cu pas o luăm! Și, iată, cu asta încep de fapt, «Mielușelul șchiop». Mulțumesc mult, dragi colegi”, a susținut prezentatorul în cadrul emisiunii de la ProTV.

Prezentatorul TV a suferit o ruptură de ligamente

Cătălin Măruță a fost operat în urmă cu aproape trei săptămâni, fiind diganosticat de medici cu ruptură de ligamente. La câteva ore după intervenția chirurgicală, acesta a publicat un videoclip în care a vorbit despre starea lui de sănătate și despre modul în care a decurs întreaga procedură.

„Gata, pacientul a supraviețuit (n.r. – zâmbește). M-a așteptat și asistenta mea personală. (…) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul, și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță în mediul online.

Adauga un comentariu