Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune. Despre ce intervenție este vorba: „Îmi e frică de tot”

Publicat: 10 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune. Despre ce intervenție este vorba Îmi e frică de tot
Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune

Cătălin Mărută se pregătește pentru o operație complicată și a transmis, în direct, că în următoarea perioadă va lipsi de la cârma emisiunii pe care o moderează la Pro TV.

Cătălin Măruță a povestit, recent, că a suferit multe dureri din cauza unui incident ce a avut loc într-o vacanță la mare. După ce a consultat mai mulți medici, a ajuns la concluzia că trebuie să se opereze pentru că problemele se pot agrava și nu există altă soluție pentru a scăpa de dureri.

Ce operație va face Cătălin Măruță. Prezentatorul TV va lipsi de la emisiune, o perioadă

Cătălin Măruță a dezvăluit că urmează să facă o operație de ligamente încrucișate, de care se teme, și care îl obligă, pentru o perioadă, să ia o scurtă pauză de la emisiune. Măruță s-a accidentat în vara trecută, în vacanța la mare și de atunci se confruntă cu o ruptură de ligamente la genunchi care i-a dat mari bătăi de cap în ultimele luni.

Din cauza durerilor cu care se confrunta, acesta a apelat la ajutorul mai multor medici ortopezi din țară și i s-a recomandat să se opereze la picor, mai exact la genunchi.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a spus Cătălin Măruță în emisiunea de marți, de la Pro TV.

Cum s-a accidentat Cătălin Măruță

Aflat într-o vacanță la mare, cu familia, Cătălin Măruță a fost victima unui incident care i-a provocat o ruptură de ligamente. Vedeta a consultat mai mulți medici cu privire la afecțiunea sa. Toate cadrele medicale i-au recomandat să se opereze. Cătălin Măruță se vede, astfel, nevoit să ajungă pe mâna medicilor.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a spus Cătălin Măruță, recent.

Adauga un comentariu