Local

Cătălin Moroșanu a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins băut la volan

Publicat: 30 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Moroșanu a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins băut la volan
Aflat la volan, pe Bulevardul Decebal din Capitală, sportivul a fost tras pe dreapta de un echipaj, pentru un clasic control de rutină, cum se procedează de o bună perioadă în Capitală

La scurt timp după ce a revenit în țară din Republica Dominicană, unde a participat la concursul “Survivor România”, Cătălin Moroșanu a fost oprit în trafic de polițiștii din București. Ieșeanul a fost depistat băut la volan de un echipaj și a rămas fără permisul de conducere. Mai mult decât atât, agenții i-au acordat și o amendă.

Aflat la volan unui bolid de lux, pe Bulevardul Decebal din Capitală, luptătorul a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție, pentru un obișnuit control de rutină, cum se procedează în Capitală.

Cătălin Moroșanu, oprit de un echipaj pe Bulevardul Decebal

Imediat după, Cătălin Moroșanu a prezentat documentele necesare celor doi agenți, iar, după verificare, aceștia au hotărât, conform procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Sportivul s-a îndreptat către una dintre autospecialele de poliție aflate în zonă și a suflat în alcooltest. Rezultatul a arătat o alcoolemie, conform unor surse cancan.ro, de 0,40 mg alcool pur în aerul expirat.

Agenții de la Rutieră au aplicat legea conform protocolului. Așadar, fostul concurent de la “Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și cu amenda aferentă.

În timp ce polițiștii întocmeau actele necesare, Cătălin a avut o conversație telefonică și a verificat presiunea din roțile autoturismului său marca Mercedes pe care îl conduce. Mai apoi, a semnat documentele și a fost lăsat să plece. Însă, ieșeanul a plecat doar ca simplu pieton, după ce și-a parcat mașina într-un loc permis. De precizat faptul că, înainte să fie oprit de agenți, a oprit la o benzinărie, unde a umflat anvelopele autoturismului.

Cât alcool ar fi consumat Cătălin Moroșanu

Din informațiile cancan.ro, Cătălin Moroșanu ar fi consumat, înainte să conducă, două sau cel mult trei pahare cu vin roșu. Lucru pe care acum, cu siguranță, îl regretă, având în vedere că deține și o funcție publică, fiind consilier județean în Galați.

Reamintim faptul că în luna iunie a anului 2017, Cătălin Moroșanu a mai avut unele probleme cu Poliția Rutieră. Însă, la momentul respectiv, a fost depistat de agenţi în timp ce conducea cu viteză în localitate, nu sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit autorităților, luptătorul a fost prins în timp ce rula cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

“Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era Poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut viteză. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, declara, în urmă cu aproape patru ani, Cătălin Moroşanu, care, cel mai probabil, s-a ales și atunci cu permisul suspendat pentru 90 de zile, potrivit sursei citate.

Cătălin Moroșanu, primele declaraţii după ce a revenit de la Survivor România

Faimosul Cătălin Morosanu a fost ca un adevărat lider şi mentor pentru colegii săi din echipa roşie, încă de la începutul competiţiei. Astfel, eliminarea sa, după ce s-a accidentat grav la genunchi a fost un real şoc pentru toţi colegii săi, chiar şi pentru cei cu care acesta se mai certase, precum Sebastian sau Zanni. Cătălin Moroșanu a fost aşteptat la aeroport de cei dragi, de soţia sa, dar şi de Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, care a fost curios să afle care este starea lui de sănătate.

„Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară şi nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viaţa mea nisip şi palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experienţă foarte grea, trebuia să fii puternic psihic şi să rezişti în câmp. A fost una dintre cele mai grele experienţe şi sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experienţă plăcută şi am avut şi experinete neplăcute când trebuie să stăm în câmp. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru că atunci când ieşim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc.”, a spus Moroșanu, potrivit wowbiz.ro.

Adauga un comentariu