Cancan ultimă oră

Mellina şi Moroșanu au ajuns în România! Primele declaraţii de la aeroport! Iată cum au fost întâmpinaţi

Publicat: 17 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mellina şi Moroșanu au ajuns în România Primele declaraţii de la aeroport Iată cum au fost întâmpinaţi
Mellina şi Morosanu au revenit din Republica Dominicană şi au făcut primele declaraţii la aeroport

Mellina şi Morosanu au revenit din Republica Dominicană şi au făcut primele declaraţii la aeroport despre experienţa Survivor România 2021.

Mellina, fosta concurentă de la Războinici şi Cătălin Moroșanu, fost concurent în echipa Faimoşilor au ajuns în România din Republica Dminicană. Aceştia au aterizat în această seară pe aeroportul Henri Coandă, după ce au fost eliminaţi din competiţia Survivor România.

Mellina, primele declaraţii la revenirea în ţară

Mellina, fosta Războinică de la Survivor România a fost întâmpinată în aeroport cu multă căldură de către dragi, cărora le-a dus enorm lipsa în Republica Dominicană. Chiar foşti colegi de echipă, Musty şi Maria, care au părăsit competiţia înaintea sa au venit să o întâmpine şi s-a emoţionat teribil atunci când i-a revăzut.

„Furnicuţa” Mellina a declarat că se bucura enorm să îi revadă pe toţi cei dragi, însă a recunoscut şi faptul că ar fi mai putut să lupte pe traseele de la Survivor România, dacă ar fi mai rămas în competiţie. Însă cu toate acestea artistă a mărturisit că se simte împăcată că a revenit acasă, deoarece în ultima perioadă trecuse prin momente dificile din punct de vedere emoţional şi nu reuşea să-şi mai ridice moralul.

„Mi se pare că parcă totul a fost un vis! Stilul acela, vis-aventura şi abia aştept să stau cu fiecare în parte din familia şi prietenii mei, să văd ce s-a mai întâmplat aici! Cel mai dor mi-a fost de părinţii mei şi de sora mea Ramona! Planurile mele de viitor sunt să fac fix ce făceam până acum şi anume să fac muzică frumoasă pentru oamenii care îmi ascultă muzica! Şi să mă bucur mai mult de familie, pentru că uneori îi luăm ca şi cum nişe cuvin şi că şi cum o să stea o eternitate în viaţa noastră! Lucrurile se pot schimba oricând la 180 de grade! Mi-e foarte greu să zic pe cine văd eu pe cine ar câştiga! Eu vreau ca cel mai bun să câştige şi să fie de la Războinici, dacă se poate!”, a declarat Mellina.

Cătălin Moroșanu, primele declaraţii după ce a revenit în ţară de la Survivor România

Faimosul Cătălin Morosanu a fost ca un adevărat lider şi mentor pentru colegii săi din echipa roşie, încă de la începutul competiţiei.

Astfel, eliminarea sa, după ce s-a accidentat grav la genunchi a fost un real şoc pentru toţi colegii săi, chiar şi pentru cei cu care acesta se mai certase, precum Sebastian sau Zanni.

Cătălin Moroșanu a fost aşteptat la aeroport de cei dragi, de soţia sa, dar şi de Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, care a fost curios să afle care este starea lui de sănătate.

„Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară şi nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viaţa mea nisip şi palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experienţă foarte grea, trebuia să fii puternic psihic şi să rezişti în câmp. A fost una dintre cele mai grele experienţe şi sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experienţă plăcută şi am avut şi experinete neplăcute când trebuie să stăm în câmp. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru că atunci când ieşim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc.”, a spus Moroșanu, potrivit wowbiz.ro.

Adauga un comentariu