Cancan ultimă oră

Cătălin Moroșanu are un secret! Ce face concurentul de la Survivor România în fiecare dimineață

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Moroșanu are un secret Ce face concurentul de la Survivor România în fiecare dimineață
La Survivor România, Cătălin Moroșanu obișnuiește să se trezească înaintea tuturor și să se roage.

Deși sunt filmați aproape non-stop, concurenții de la Survivor România încă ascund secrete pe care telespectatorii nu le cunosc încă. Printe ei se află și Cătălin Moroșanu.

Ajunsă recent în țară după ce a fost eliminată, Ana Porgras a vorbit într-un interviu despre interacțiunile din tribul Faimoșilor, și ritualurile acestora.

Ana spune că pe toată perioada șederii în Repulica Dominicană obișnuia să se trezească foarte devreme, însă cel care se trezea înaintea tuturor era Cătălin Moroșanu.

Imaginile de la Survivor care nu s-au văzut la TV

Chiar dacă nu a fost filmat niciodată făcând asta, se par că „Moartea din Carpați” este o fire credinciosă și în fiecare dimineață se trezește pentru a se ruga, având tot timpul la el o cruciuliță.

„Nu prea aveai ce să faci.

Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare.

De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni ”, a spus Ana Porgras, la Kanad D.

Adauga un comentariu