Actualitate

Cătălin Rădulescu, exclus din PSD pe nedrept: „O să le fac plângere penală”

Publicat: 01 sept. 2020
Cătălin Rădulescu, exclus din PSD pe nedrept: „O să le fac plângere penală”
Cătălin Rădulescu, exclus din PSD pe nedrept: „O să le fac plângere penală”

Cătălin Rădulescu, exclus din PSD pe nedrept: „O să le fac plângere penală”. Unul dintre cei 5 parlamentari PSD care a absentat de la votul moțiunii, deputatul Cătălin Rădulescu, a motivat că nu a putut ajunge din cauza unor probleme medicale. Marți, acesta a anunțat că vrea să dea în judecată conducerea partidului, fiindcă nu este just să fie exclus în acest fel.

„Am vorbit cu avocații și ignorarea actelor medicale este infracțiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală.

Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecție pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieșit și cu tahicardie”, a spus Cătălin Rădulescu.

Care este motivul pentru care Carmen Dan a absentat la votul pentru moțiunea de cenzură? Cătălin Rădulescu, exclus din PSD pe nedrept: „O să le fac plângere penală”

Carmen Dan a reacționat la declarația dată de președintele PSD Marcel Ciolacu, referitoare la membrii care au lipsit la votul pentru moțiunea de cenzură.

Marcel Ciolacu a declarat că mâine are în plan să propună excluderea tuturor membrilor care nu au fost prezenți la vot, incluzând-o și pe Carmen Dan, fostul ministru de Interne.

„Nu vreau să citesc mesajele publice în nota aceasta, mi-e greu să cred că pot fi acuzată de trădare. A fost povestea aceea cu butonul de la care se acțonează, vă asigur că povestea cu butonul nu se aplică în ceea ce mă privește. Sunt într-o situație în care nu doresc nimănui să fie și într-o astfel de situație nu am altă conduită decât aceea de a respecta prevederile legale”, a declarat Carmen Dan.

Motivul: Carmen Dan este contact direct cu mama ei, care este infectată cu SARS-CoV-2

Fostul ministru de Interne a arătat că mama ei este infectată cu noul coronavirus, iar ea este contact direct. Astfel, nu a putut părăsi locuința, deoarece se află în carantină la domiciliu timp de 14 zile.

„Prevederile legale spun că în momentul în care sunt contact direct al unei persoane depistate pozitiv, în mod obligatoriu trebuie să intru în carantină 14 zile la domiciliul declarat, în condițiile în care nu prezint simptome. Eu mi-am făcut și testul.

În momentul în care am aflat că mama este pozitivă, la 2 zile după ultimul contact, testul a ieșit negativ, însă medicii mi-au explicat că nu este relevant acest test, acest rezultat, tocmai de aceea se instutuie carantina de 14 zile. În oricare zi dintre acestea mă pot pozitiva”, a transmis Carmen Dan.

Mama fostului ministru nu este într-o stare prea bună

Carmen Dan a menționat că mama sa se simte foarte rău și nu pare ca starea acesteia să se amelioreze.

„Este dorința mea de a lămuri această situație, întodeuna am fost un om corect, există un astfel de document care să dovedească ceea ce spun. Cum să neg un astfel de lucru? Eu am internat-o pe mama joi în urgență la Spitalul Floreasca și am fost alături de ea în acestă perioadă în care i-a fost foarte rău, îi este în continuare foarte rău. Acum nu pot lângă ea”, a mai spus fostul ministru de Interne. În toate momentele grele am fost alături de colegii mei și dacă aș fi putut, aș fi fost și astăzi acolo”.

 

Adauga un comentariu