Cancan ultimă oră

Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani! A ales să își petreacă ziua de naștere în una dintre destinațiile sale de vacanță favorite – VIDEO

Publicat: 20 iul. 2021
Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu împlinește astăzi 49 de ani, iar ziua de naștere a ales să o sărbătorească în una din destinațiile sale de vacanță favorite, mai exact în Mykonos, Grecia. Juratul de la „Chefi la cuțite” a fost sărbătorit așa cum se cuvine, iar colegii de platou nu au uitat să îi transmită toate gândurile bune.

Cătălin Scărlătescu se află în vacanță în Grecia, iar astăzi și-a sărbătorit ziua de naștere. Juratul de la „Chefi la cuțite” s-a născut pe 20 iulie 1972 și împlinește vârsta de 49 de ani. Cum îi stă în fire, celebru chef a început petrecerea încă de dimineață și cu siguranță nu se va termina prea curând.

Pentru a marca momentul, Chef Cătălin Scărlătescu a făcut și o postarea în mediul online, ce i-a amuzat copios pe internauții. Acesta s-a filmat executând un salt în piscină, adăugând descrierea „Diving into lucky „50” be like”. Postarea a adunat numeroase aprecieri și comentarii.

Ce urări a primit Cătălin Scărlătescu de ziua sa

Nici colegii de la „Chefi la cuțite” nu au uitat de ziua de naștere a lui Cătălin Scărlătescu și i-au transmis gândurile lor bune. Chef Florin Dumitrescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj hilar de „La mulți ani”, în care trece în revistă toate „titlurile” pe care Cătălin Scărlătescu le-a dobândit de-a lungul timpului.

„La mulți ani, Cătălin aka Regele Scoicilor, Președintele Bucătarilor din Calea Lactee, Cheful Chefilor, cel mai bun bucătar român în viață, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf, Casa Poporului, Patrimoniu Unesco, Inventatorul Suprem! Tot binele din lume, omule”, a scris Florin Dumitrescu.

În aceeași linie și Chef Sorin Bontea a ținut să îi transmită un mesaj colegului său de platou.

„Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi (după cum se și vede), dar e prietenul ăla pe care te poți baza întotdeauna! La mulți ani, @chef_catalin_scarlatescu Ți-am pregătit un buchet de leuștean”, a scris și Sorin Bontea.
Adauga un comentariu