Cancan ultimă oră

Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de Mihai, fiul său cel mare: „Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există”

Publicat: 07 oct. 2022
Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de Mihai fiul său cel mare Pentru mine îmi asum ceea ce spun nu mai există
Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de Mihai, fiul său cel mare: „Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există”

Cătălin Zmărăndescu se numără printre cei mai îndrăgiți sportivi de la noi din țară, iar acesta a intrat în sufletul românilor prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă de-a lungul timpului de când se află în lumina reflectoarelor.

Un moment de sinceritate a avut și recent, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, acolo unde a fost invitat și a făcut o serie de dezvăluiri sincere din viața sa. Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul cel mare, Mihai.

„Cătălin Zmărănescu: Mihai, fiul meu cel mare. Păi nu, în acest moment nu am un fiu mare, ci o fiică cea mai mare, Matilda Victoria, un fiu mic, îl cheamă Cătălin junior…Mihai… e ceva departe în momentul ăsta
Adiță: Te doare chestia asta?
Cătălin Zmărăndescu: Nu mă mai doare nimic. A fost un moment, e normal, știi cum este, când te tai, durează până se închide rana…La mine nici cicatrice nu a rămas, ți-o zic clar. Din punctul meu de vedere sun împăcat că am făcut tot ce mi-a stat mie în putință ca să le fie lor bine. Că mint, că spun lucruri care vor ei să se audă, e strict problema lor, eu n-am să intervin niciodată. În schimb, am să spun o chestie simplă, e foarte ușor să se vaiți că nu ai, e foarte ușor să pozezi în victimă.

De ce încă îl cheamă Zmărăndescu, dacă nu-i place numele ăsta? Să răspundă el”, a fost discuția dintre Cătălin Zmărăndescu și Adiță, în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Își va ierta sau nu Cătălin Zmărăndescu fiul, dacă acesta i-ar cere iertare

Întrebat de către moderatorul emisiunii online dacă și-ar ierta fiul, Cătălin a spus că nu, deoarece a făcut prea mult rău, susține acesta. De asemenea, Cătălin susține că fiul său a mințit foarte mult.

„Adiță: Dacă într-o zi vine și spune: iartă-mă tată?
Cătălin Zmărăndescu: Nu există, nu. A făcut mult prea mult rău, a mințit mult prea mult, ca eu să mai îngădui și el știe lucrul ăsta. E mare, e deștept, treaba lui, face ce vrea. Eu sunt genul de om care vede lucrurile altfel. Noi, ca părinți, avem o singură datorie, ca până la 18 ani să le oferim copiilor educație, hrana, îmbrăcăminte.
Adiță: Ești împăcat cu chestia asta!
Cătălin Zmărăndescu: Corect! Voi v-ați întrebat vreodată ce pensie alimentară plăteam eu lună de lună? Foarte mult, nu două-trei milioane, de ordinul zecilor de milioane. Nu contează, asta mai puțin contează. La 18 ani, dacă tu nu-mi demonstrezi că vrei să faci ceva, că ești la o facultate, că înveți, că vrei să faci ceva, nu mai e treaba mea. Matilda, Vladimir, dacă văd că la 18 ani nu au nicio înclinație către nimic, eu sunt tâmpit la cap să-i țin mai departe pe cârca mea?! Da, am o datorie până devine major, după ce ai devenit major, du-te și muncește, că n-o să faci tu 70 de copii, și tatăl tău și mama ta o să vină să-și dea și să-i crească.
(…) Cred că ne-am dus prea departe cu subiectul ăsta, pentru mine este neinteresant, să-i dea Dumnezeu sănătate, dar să nu uiți un singur lucru: Dumnezeu își dă ceea ce meriți”, a mai spus Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: „Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există”

Cătălin Zmărăndescu susține că pentru el, fiul său, Mihai, nu mai există și își asumă fiecare vorbă spusă. Acesta susține că a fost lângă fiul său, deși acesta a aruncat cu noroi în el.

„Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată, numai binele, dar pentru mine nu mai există și nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta. Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu. Dacă îi voiam răul, îl desființam de mult timp”, i-a mai mărturisit Cătălin Zmărăndescu lui Adiță.
Adauga un comentariu