Cancan

Cătălina Ponor, implicată într-un scandal fără voia ei, după ce tatăl ei vitreg a lovit doi polițiști

Publicat: 11 mart. 2021
Cătălina Ponor scandal tatăl vitreg
Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost pus sub control judiciar după ce ar fi lovit doi polițiști locali din Constanța

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor s-a trezit implicată scandal după ce tatăl ei vitreg a lovit doi polițiști locali, fiind plasat sub control judiciar. Incidentul respectiv ar fi avut loc pe 6 martie, iar acum au apărut și imagini video care surprind momentul. Acum, Florin Bărbăscu este acuzat de ultraj.

Au apărut primele imagini din scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor! Dar ce s-a întâmplat de fapt? Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor a fost plasat sub control judiciar în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie. Mai mult, au apărut și primele imagini video de la scandal, surprinse de camerele de supraveghere! Și totuși, acum pare să se contureze o altă variantă.

Cătălina Ponor, implicată într-un scandal pornit de tatăl ei vitreg

Florin Bărbăscu a fost pus sub control judiciar în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie, după ce ar fi lovit doi polițiști locali din Constanța. Acesta a fost acuzat de ultraj. Ulterior au apărut imagini de pe camerele de supraveghere din timpul scandalului în care se observă și o altă variantă a incidentului.

Anchetatorii au stabilit că în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, Florin a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze. În prealabil, acesta a refuzat să se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Ce au surprins camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că bărbatul le-ar fi arătat actele pe telefonul mobil. Florin Bărbăscu i-a invitat pe cei doi polițiști în local pentru a le arăta actele în original, dar se pare că aceștia ar fi refuzat.

Între timp discuția a degenerat, iar tatăl Cătălinei Ponor nu a vrut să fie atins de cei doi agenți și a încercat să intre în sală. Polițiștii locali au încercat din răsputeri să-l țină, dar fără succes. Tot pe camerele de supraveghere se vede că la câteva minute distanță la fața locului au ajuns mai mulți polițiști și apoi îl încătușează în recepția sălii.

Inițial procurorii parchetului de la judecătoria Constanța au decis să-l rețină pe tatăl campioanei, însă apoi au revenit asupra deciziei și au hotărât să rămână sub control judiciar pentru 60 de zile. Florin Bărbăscu este un fost sportiv de performanță, iar acum joacă rugbi într-o echipă de old-boys de pe litoral.

Cătălina Ponor nu se vaccinează anti-COVID

Cătălina Ponor nu se vaccinează împotriva COVID-19, cel puțin deocamdată, după cum a anunțat. Potrivit fostei gimnaste, vaccinul ar putea conține substanțe care le-ar pune probleme sportivilor la testele antidopping.

„Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare”, a precizat Cătălina Ponor, care acum s-a trezit implicată într-un scandal pornit de tatăl ei vitreg…

Comentarii
Adauga un comentariu