Cancan

Câte clase are de fapt Andreea Tonciu. Puțină lume se aștepta la una ca asta

Publicat: 03 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câte clase are de fapt Andreea Tonciu. Puțină lume se aștepta la una ca asta
Andreea Tonciu, CRBL, dar și alte vedete se află într-o competiție departe de țară, o competiție extrem de grea din toate punctele de vedere

După ce de-a lungul timpulul vedeta TV a aruncat în spațiul public mai multe perle care au făcut deliciul internauților, multa lume s-a întrebat despre educația ei, mai exact despre câte clase are, de fapt, Andreea Tonciu. Iată că a ieșit la iveala adevărul iar lumea a fost surprinsă sau audă că Andreea a absolvit un liceu ba chiar mai mult a făcut și o facultate.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Andreea Tonciu a fost o elevă destul de silitoare, ea reușind să ia bacalaureatul cu o notă la care mulți visează.

Câte clase are de fapt Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este o vedetă destul de controversată și în ciuda tuturor „perlelor” pe care le-a aruncat, de-a lungul timpului, la TV, se pare că bruneta a absolvit cu brio liceul și chiar a făcut și o facultate!

Deși de-a lungul timpului a avut numeroase intervențîi amuzante în direct, Andreea Tonciu este, totuși, o femeie cu studii! Lucrurile negative despre ea toată lumea le știe, dar puțini sunt cei care știu că Tonciu a avut o notă mare la Bacalaureat și chiar a făcut și o facultate.

Potrivit informațiilor din presă, Andreea Tonciu a fost o elevă destul de silitoare. Fosta asistentă de televiziune a luat Bacalaureatul, în 2005, cu media generală de 8.24, chiar dacă la proba de Matematică a obținut numai 5,55. Mai mult, bruneta spune că a absolvit cursurile Facultățîi de Management Turistic.

Un fost coleg de-al Andreei Tonciu a făcut-o praf pe brunetă

Totuși pa lângă faptul că Andreea Tonciu a fost o eleva silitoare, apar niste informații care demontează acest lucru. Astfel, un fost coleg de liceu de-al Andreei Tonciu susține că bruneta nu ar fi luat niciodată Bacalaureatul, dacă mătușa ei nu era directoarea liceului la care aceasta a învățat.

„Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta. Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are măşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză” a spus fostul coleg al Andreei Tonciu, pentru libertatea.ro, acum ceva timp.

Andreea Tonciu, despre Sânziana Buruiană: ”Noi nu am fost prietene”

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri în direct despre Sânziana Buruiană. Bruneta le-a mărturisit fanilor care a fost relația dintre ea și blondină.

”Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune”, a spus Andreea Tonciu.

După ce au devenit ”femei de casă”, relația dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană s-a răcit, după ce fosta să prietenă a vorbit despre căsnicia brunetei. Acesta fost motivul pentru care Andreea Tonciu a răbufnit și a încheiat definitiv toate scotelile cu Sânziana.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, a spus Andreea Tonciu într-o emisiune TV, după ce se zvonise că are probleme în căsnicie.

Adauga un comentariu