Cancan ultimă oră

Câte clase are, de fapt, Teo Trandafir? Vedeta Kanal D are o pregătire surprinzătoare

Publicat: 09 ian. 2022
Teo Trandafir
Teo Trandafir este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și admirate vedete de televiziune din România

Teo Trandafir este de o bună perioadă un nume în televiziune, emisiunile ei fiind urmărite de foarte mulți români. Are o carieră de succes și un salariu pe măsură la Kanal D. Însă, până aici, prezentatoarea TV a avut mult de lucru.

Teo Trandafir a făcut școala generală la Pitești, până în clasa a doua. Ulterior, s-a mutat la București alături de familie. În cele din urmă, a ajuns la Brăila, unde a absolvit Colegiul Național Nicolae Bălcescu. Apoi a fost studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, la secția arabă-engleză.

Pentru Teo Trandafir a urmat, apoi, o carieră de succes în televiziune. Unchiul ei a avut o oarecare influență asupra ei.

“Țin minte că în perioada aceea unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă și mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Țin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea”, a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir, carieră de succes

În 1991, Teo Trandafir și-a început cariera la Fun Radio București, unde era angajată ca secretară. După un timp a devenit realizator de programe de știri. Doi ani mai târziu s-a angajat la Pro FM, unde a fost realizator-prezentator la emisiunea “Rondul de dimineață”. A ajuns la Tele 7abc în 1994, după care la Antena 1.

În anul 2000, Teo Trandafir a semnat cu ProTV, unde a devenit emblema postului. Începând din luna septembrie 2013, prezintă emisiunea “Teo show” la Kanal D.
Adauga un comentariu