Actualitate

Câte operații estetice are Giulia Anghelescu! Blondina face furori la America Express

Publicat: 15 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câte operații estetice are Giulia Anghelescu Blondina face furori la America Express
Puțini știu câte operații estetice are Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu are 39 de ani și este una dintre cele mai iubite artiste din România. Este căsătorită cu Vlad Huidu și împreună au doi copii, Antonia și Eduard Mikael. Puțini știu câte operații estetice are Giulia Anghelescu. Fanii au observat, totuși, de-a lungul timpului faptul că Giulia Anghelescu s-a schimbat din punct de vedere fizic. Imaginile cu ea tânără dovedesc că a apelat la ajutorul medicilor cu trecerea anilor.

Câte operații estetice are făcut Giulia Anghelescu

De-a lungul anilor, Giulia, una dintre concurentele de la America Express, nu a stat pe gânduri când a venit vorba de îmbunătățirea aspectului său, recurgând la schimbări fizice pentru a-și accentua frumusețea naturală.

Giulia Angelescu și-a făcut o rinoplastie și o augmentare mamară, două proceduri care au contribuit semnificativ la încrederea sa în sine și la satisfacția cu propria imagine.

Vedeta a apelat la aceste intervenții estetice a fost motivată de experiența de mamă. Giulia Anghelescu a considerat că acest moment este potrivit pentru a acorda atenție propriei persoane și a face ajustări care să o facă să se simtă mai încrezătoare și mai mulțumită.

Fără doar și poate, Giulia Anghelescu este sinceră și nu neagă că a apelat de intervenții estetice. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că vedeta se bucura de o formă de invidiat și înainte de a face aceste schimbări.

„Sunt cameleonică! Îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”, a povestit vedeta.

Giulia Anghelescu este destul de schimbată atunci când vine vorba de aspectul ei fizic, în comparație cu perioada în care a făcut parte din îndrăgita trupă Candy.

Giulia Anghelescu e într-o formă de invidiat

La vârsta de 39 de ani, se poate spune că artista „strălucește” și este mândră de rezultatele transformărilor la care a apelat. Giulia Anghelescu este foarte atentă atunci când vine vorba de felul în care arată, așa că este atentă, de asemenea, la stilul de viață pe care îl are.

Vedeta se bucură de un trup de invidiat, la care alte femei numai visează. Giulia Anghelescu are cu ce să se mândrească.

Giulia Anghelescu preferă să fie mereu sinceră și să spună lucrurilor pe nume atunci când are ceva de spus, așa că bineînțeles că a recunoscut în mod public că a apelat la unele schimbări, însă nu prea mari. Vedeta are toate motivele să radieze de fericire, mai ales pentru că în prezent arată exact așa cum își dorește ea să arate. Artista are parte de multe bucurii, atât pe plan personal, dar și în carieră, dar puțini sunt cei care știu câte operații estetice are Giulia Anghelescu.

Adauga un comentariu