Stiri si curiozitati

Giulia Nahmany, despre soț și mariajul cu acesta. Ce avere are vedeta

Publicat: 08 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Giulia Nahmany despre soț și mariajul cu acesta. Ce avere are vedeta
Giulia Nahmany și al ei soț trăiesc o poveste de dragoste că în filme

Giulia Nahmany are un soț iubitor și o familie frumoasă. Daca este să vorbim despre cariera acesteia, ar fi greu să ne hotărâm asupra unui domeniu. Frumoasa blondină este cunoscută ca actriţă, cântăreaţă, producătoare de filme şi femeie de afaceri. S-a făcut cunoscută publicului larg după apariția în cadrul emisiunii „Ferma”, de la PRO TV.

Chiar dacă în pandemie lumea a trecut printr-o perioadă grea, Giulia a riscat și și-a deschis un studio de Yoga, iar după cum a declarat în presă, nu a fost atât de afectată.

Pe cine are ca soț Giulia Nahmany

Giulia Nahmany și-a cunoscut soțul în urmă cu 13 ani, pe stradă. Blondina susține că în momentul în care s-au văzut, aceasta a simțit că se cunosc dintr-o viață anterioară.

„Eu cred că am fost împreună într-o viaţă anterioară, căci suntem făcuţi unul pentru celălalt. Ne-am cunoscut acum 12 ani, pe stradă, eu am oprit maşina după ce l-am văzut şi am strigat după el. El a venit la mine la maşină şi parcă s-a oprit timpul în loc. Am făcut schimb de numere de telefon, m-a sunat a doua zi şi după prima întâlnire ştiam amândoi că suntem făcuţi să rămânem împreună,” spunea Giulia într-un interviu.

Femeia de afaceri susține că soțul ei Cătălin, este un tip pragmatic dar care nu este zgârcit. Cu toate acestea Giulia îl descrie ca opusul ei, de aici și faptul că se înțeleg atât de bine.

„E cel mai pragmatic, dar nu e zgârcit. E opusul meu, e perfecţionist, ordonat, la noi e ca la armată, dar e necesar şi e important să fie aşa, pentru a avea un echilibru. Eu am evoluat foarte mult datorită lui, pentru că nu eram atât de atentă la cheltuieli. Noi nu mai avem nevoie de dovezi materiale de iubire, dar îmi cumpără mereu flori, deoarece el e cel care face piaţa acasă şi mereu trece pe lângă florării,” mai spune vedeta.

Câți copii are Giulia Nahmany cu soțul ei

Giulia Nahmany este mama a două fetițe superbe Caroline și Stephanie. Vedeta spune că una din regulile de baza ale unei relații solide precum cea pe care o are cu soțul ei, Cătălin, este de a nu fi geloasă sau suspicioasă din nimic.

“Trăim într-o lume în care, din păcate, se întâmplă foarte multe lucruri care nu sunt sub controlul nostru. Însă eu cred enorm în familie, este limanul meu! Și soțul meu crede la fel de mult. Eu am foarte multă încredere în el și el are foarte multă încredere în mine. Avem un consens între noi. Eu nu sunt o fire geloasă, deloc! Nu pun întrebări, exact cum nu vreau să fiu întrebată. Iar în momentul în care ai o înțelegere, ai o bază puternică pentru ca o relație să reușească. Cred, de asemenea, foarte mult că, într-un cuplu, într-un mariaj, ambii trebuie să fie fericiți cu propriile lor cariere, fiecare cu succesul lui și atunci, acasă, totul este bine”, a mărturisit vedeta.

Ce avere are Giulia Nahmany

Giulia Nahmany se poate considera extrem de împlinită din punct de vedere financiar. În anul 2010, mama acesteia a divorțat de tatăl ei. La partaj cele două femei au cerut 15 imobile din Capitală, un apartament în Constanţa şi unul în Tecuci, o maşină de lux şi aproximativ 500.000 de euro.

După mai mult timp au mai fost adăugate două apartamente şi 300 de obiecte de artă în valoare de peste cinci milioane de euro (obiecte de mobilier, ceasuri, statuete şi tablouri semnate de Nicolae Grigorescu, Picasso şi Edgar Degas).

În anul 2014, la averea de multe milioane de euro a lui Itshak Nahmany s-a adăugat şi domeniul Ştirbey din Dărmăneşti, judeţul Bacău. Pe palat şi pe parcul de 12,5 ha, Itshak a plătit în anul luna octombrie a anului 2020 suma de 400.000 de euro.

Giulia Nahmany și al ei soț trăiesc o poveste de dragoste că în filme. Cei doi au doua fetițe de care sunt extrem de mândri. Recent, aceasta a fost implicată într-un scandal public cu Cătălin Botezatu.

Adauga un comentariu