Local

Câte persoane sunt internate cu COVID-19 la Spitalul de Infecţioase din Iaşi! O parte din personalul medical din mai multe spitale va fi testat

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câte persoane sunt internate cu COVID-19 la Spitalul de Infecţioase din Iaşi O parte din personalul medical din mai multe spitale va fi testat

În aceste momente, la Spitalul de Infecţioase din Iaşi sunt internaţi 32 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19. Două dintre persoanele confirmate cu COVID-19 sunt internate la AŢI. Starea lor de sănătate nu s-a înrăutăţit comparativ cu ziua precedentă.

Carmen Dorobat a precizat că astăzi se vor face testări personalului medical din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, dar şi de la Institutul Regional de Oncologie, inclusiv Spitalul Sf. Maria:

”Sunt internaţi în aceste momente 32 de bolnavi. Doi dintre ei se afla al Terapie Intensivă, dar aceştia nu au o stare generală mai rea decât ieri, în sensul în care nu sunt pe o pantă care să ne indice o agravare a stării lor de sănătate. La nivelul Spitalului de Boli Infecţioase sun şase persoane care vor fi testate. Vor fi testate şi unele persoane din cadrul IRO sau Spitalul Sf. Maria. Nu ştiu să vă spun numărul exact al acestora. În cadrul spitalului de Infecţioase s-a deschis şi a treia secţie.’ a explicat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase.

Adauga un comentariu