Local

Tânăr, condamnat de magistrații ieșeni din cauza drogurilor

Publicat: 21 ian. 2020

 

Un tânăr a fost pedepsit aseară de magistrați, după ce a fost acuzat de comiterea unei infracțiuni destul de grave. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Lucian Tudorel Androni la pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc. De asemenea, instanța a dispus confiscarea de la tânăr a mai multor comprimate care conțin ca substanță activă MDMA, precum și suma de 1.003 lei.
La finele lunii august 2019, individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv sub acuzația amintită. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT Iași.
Amintim că, în timpul festivalului „Afterhills”, procurorii au cerut arestarea mai multor tineri. În principal, anchetatorii DIICOT i-au acuzat pe aceștia de trafic de droguri. La scurt timp după începerea festivalului, judecătorii au admis cererea de arestare pe numele lui Androni.
Polițiștii ieșeni, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au întocmit în total 34 de dosare penale, în urma festivalului de muzică. De asemenea, polițiștii au confiscat 90 de comprimate ecstasy, zece pliculețe cu canabis, 20 de grame de cocaină, 30 de grame de canabis, șapte grindere, un cântar de mare precizie etc.
Potrivit specialiștilor, MDMA (3,4-metilendioxi-N-metilamfetamina) este o substanță psihoactivă empatogenă din familia amfetaminelor. Ea este întâlnită de obicei sub formă de tablete sau capsule numite ecstasy, ce pot conține, de asemenea, și alte substanțe. Efectele sale psihice constau în euforie, stare energică, reducerea anxietății, empatie pronunțata, un sentiment de intimitate față de cei din jur, halucinații foarte vagi, deseori cauzate de atenția prea mare acordată gândurilor și imaginației, nu realitații.loading...

Adauga un comentariu