Stiri si curiozitati

Câți ani are Bogdan de la Ploiești, artistul care “a rupt” trending-ul de pe Youtube

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are Bogdan de la Ploiești artistul care a rupt trending-ul de pe Youtube
Bogdan de la Ploiesti, in varsta de 25 de ani, este noua senzatie a manelelor

Internauții își pun mereu întrebarea câți ani are Bogdan de la Ploiești, artistul fenomen care a reușit să urce extrem de rapid în trending-ul din România. Pe numele lui real Bogdan Marian Aldea este un interpret de manele care a ajuns rapid pe placul publicului.

Artistul duce o viață extrem de luxoasă pentru vârsta pe care o are. Cântărețul trăiește într-o vilă care se învârte după soare și mereu apare cu portofelul plin.

Câți ani are Bogdan de la Ploiești, noua senzație a manelelor

Bogdan de la Ploiești are 25 de ani și până să ajungă cântăreț acesta a jucat fotbal de performanță. Cântărețul a precizat în cadrul unui interviu că a practicat acest sport și a avut rezultate pe măsură.

”Sunt campion național la fotbal. (…) Viața ne surprinde, am ales muzica. (…) Mereu mi-am dorit să am eu singur ( n.r bani)”, a povestit Bogdan Marian Aldea.

Un lucru mai puțin cunoscut din trecutul cântărețului este faptul că a fost căsătorit. Mariajul acestuia a avut loc în anul 2015, dar nu a fost unul de succes.

Colaborarea dintre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose i-au pus pe fani pe gânduri

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, au colaborat pe plan muzical. Fanii artiștilor însă au căzut pe gânduri după ce au văzut apropierea. O internaută a postat un comentariu la fotografie cu cei doi, unde a spus că trăiesc o iubire interzisă. Aceasta a mai adăugat faptul că, în situația în care artistii chiar se îndrăgostesc unul de celălalt, nu îi vede să reziste împreună pe viitor.

Chiar dacă fanilor le-ar fi plăcut ca între ei să existe mai mult decât o colaborare muzicală, acest lucru nu este posibil.

Theo Rose se află într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin, Alex. Cei doi au relație de trei ani de zile și nu au încă planuri de căsătorie.

Bogdan de la Ploiești a fost prins, la volan, sub influența substanțelor interzise

În vara anului 2019, Bogdan de la Ploiești, care în prezent are doar 25 de ani, a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Pe 23 iunie, la ora 1:45, manelistul conducea un Porsche, pe Bulevardul Mamaia din Constanța, dinspre Năvodari. Acesta a fost oprit de un echipaj al poliției, iar suspiciunile oamenilor legii s-au adeverit foarte repede. Bărbatul a fost testat pentru substanțe interzise, iar rezultatul testului a fost unul pozitiv.

Potrivit probelor, Bogdan de la Ploiești consumase atât marijuana, cât și cocaină. Acesta a semnat un acord de recunoaștere a faptelor, iar pedeapsa sa a fost una mult mai mică. Cântărețul a primit un an de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de doi ani.

Pe lângă toate acestea, judecătorii l-au obligat pe artist să presteze muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 30 de zile.

La câți ani are Bogdan de la Ploiești putem spune că trăiește o viață demnă de scenariul unui film. Talentul său pentru muzică l-a propulsat pe cele mai de sus poziții ale trending-ului din România de unde își privește concurența.

Adauga un comentariu