Cancan

Câți bani a încasat Anamaria Prodan pentru apariția la „America Express”: „Eu nu-s o prezență ieftină”

Publicat: 12 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Câți bani a încasat Anamaria Prodan pentru apariția la America Express Eu nu-s o prezență ieftină
Anamaria Prodan s-a alăturat echipei Țociu la America Express

Multă lume se întreabă câți bani a încasat Anamaria Prodan pentru apariția la „America Express”, alături de echipa Țociu. Și aceasta după ce au apărut în presă zvonuri cu privire la un onorariu imens încasat de aceasta. Dacă este adevărat ce s-a vehiculat în mass-media, Anamaria Prodan ar fi cea mai bine plătită concurentă de până acum.

Câți bani a încasat Anamaria Prodan pentru apariția la „America Express”

Anamaria Prodan a participat la emisiunea „America Express”, difuzată la Antena 1, pentru cinci zile. S-a vehiculat că onorariul ei ar fi fost în valoare de 50.000 de euro. Până acum, ea nu a infirmat, nici nu a confirmat această sumă considerată de mulți foarte mare.

Recent, echipei formate din Romică și Cătălin Țociu de la „America Express” li s-a alăturat Anamaria Prodan. Îmbrăcată într-un maiou, alb, pantaloni și pantofi sport, impresara a impresionat când s-a alăturat show-ului, căci și-a accesorizat ținuta cu bijuteriile ei de sute de mii de euro.

Pe parcurs, ea s-a obișnuit cu probele, chiar dacă împreună cu colegii ei au trecut prin situații dificile. Pentru cele cinci zile de competiție, Click scrie că Anamaria Prodan ar fi primit un onorariu în valoare de 50.000 de euro, 10.000 de euro pentru fiecare zi în competiție. Aceeași sursă precizează că impresara este cel mai bine plătită concurentă de până acum.

„Nu sunt o prezență ieftină deloc”

Anamaria Prodan nici nu a confirmat, nici nu a infirmat suma, însă a precizat că apariția ei nu e o „prezență ieftină deloc”. Tot ea a negat că ar fi primit 2.500 de euro pe zi, o altă sumă care se vehicula prin presă.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme.

Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Comentarii
Adauga un comentariu