Cancan

Câți bani ar fi luat să mintă că mama sa are Covid. Andreea Raicu lămurește acest lucru

Publicat: 19 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani ar fi luat să mintă că mama sa are Covid. Andreea Raicu lămurește acest lucru
Andreea Raicu a fost acuzata ca a fost platita sa spuna ca mama ei are covid. Vedeta a facut lumina si a spus ca lumea vorbeste aiurea

Atunci când mama Andreei a avut coronavirus, întreagă famlie a trecut prin clipe teribile. După ce mama vedetei s-a vindecat, Andreea Raicu a fost acuzata că ar fi luat bani să minta că mama sa are Covid. Acum, când totul s-a terminat cu bine, Andreea Raicu a lămurit acest aspect.

Andreea Raicu a trecut prin clipe grele cu mama să, în vârstă de 80 de ani, care a avut coronavirus. În emisiunea ”La Măruță”, vedeta a precizat că a fost acuzată de faptul că a acceptat o anumită sumă de bani pentru a anunța infecția cu covid a mamei ei.

Câți bani ar fi luat Andreea Raicu să mintă că mama să are Covid

Andreea Raicu a precizat în emisiunea ”La Măruță” că a fost acuzată de faptul că a primit bani să mintă asupra contaminării cu covid-19 a mamei sale. Vedeta a negat și cu ironie a declarat: ”Mi-au dat mai puțîn decât a luat Ianțu. El a luat 60 de lei, eu am luat 50 de lei”.

„E incredibil! Mi-e foarte greu să cred că sunt oameni care nu cred că există COVID-19. Am scris pe rețelele de socializare despre această experiență, din dorința de a-i face pe oameni să înțeleagă că există și că e foarte aproape de noi. Am fost șocată de multitudinea de mesaje pline de agresivitate și pline de ură. Adică să ajungi să întrebi câți bani ți-ai luat…”, a mai spus Andreea Raicu, după care a fost ironică: „Inițial am vrut pentru o geantă, doar că nu mi-au dat. Și mi-au dat mai puțîn decât a luat Ianțu. El a luat 60 de lei, eu am luat 50 de lei”, a explicat Andreea Raicu.

Mama Andreei Raicu, internată două săptămâni

Andreea Raicu a mărturisit, zilele trecute, pe Instagram că a trecut printr-o spaimă atunci când a aflat că mama să a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cu toate că aceasta se simte mai bine acum.

„Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică”, a scris Raicu pe Instagram.

Vedeta mărturisește că mama ei a stat în spital două săptămâni, perioadă care a fost printre cele mai crunte din viața ei, „cu foarte multă frică” și foarte imprevizibilă.

Deși recunoaște că mulți români încă se îndoiesc de existența virusului sau de virulența lui, Andreea Raicu a făcut un apel la înțelepciune și la încrederea în specialiștii în epidemiologie. Ea le recomandă românilor să poarte mască în spațiile publice aglomerate, pentru a evita o posibilă infectare.

Și Irina Loghin a fost acuzată că ar fi luat bani să minta că are Covid

Și Irina Loghin a fost acuzată de faptul că a fost plătită să spună că are coronavirus. Într-o apariție TV artista a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut. De asemenea, cântăreața s-a declarat dezamăgită de anumite persoane care nu au avut o atitudine potrivită și au acuzat-o pe nedrept.

Cântăreața a povestit cum s-a infectat cu temuta boală, dar și cum a fost tratată în spitalul unde s-a internat.

După ce a trecut peste experiență trista din viață ei, artista a dezvăluit faptul că, pe lângă problemele cu care s-a confruntat a mai trăit o dezamăgire în momentul în care a primit diferite mesaje și apeluri de la diverși oameni care au întrebat-o câți bani a primit pentru a declara că a fost diagnosticată cu noul coronavirus:

„M-au întrebat câți bani mi-au dat să zic că am coronavirus. Este o greșeală. M-au sunat o grămadă de oameni să mă întrebe”.

Adauga un comentariu