Stiri si curiozitati

Câţi bani câştigă Dana Budeanu. Cât a ajuns să facă din contul de Youtube

Publicat: 26 iun. 2020
Dana Budeanu
Codrin Ștefănescu a avut o reacție acidă la înregistrarea cu Nicușor Dan

Câţi bani câştigă Dana Budeanu din contul de Youtube? Celebra creatoare de modă a reuşit să câştige tot mai mulţi urmăritori pe canalul ei de Youtube. Emisiunea sa Verdict se bucura de un real succes iar vizualizările au ajuns la un număr demn de luat în seamă.

Odată cu plecarea de la PRO TV, Dana Budeanu a reuşit să îşi mute publicul în mediul virtual. Canalul Verdict Dana Budeanu a ajuns la un număr de peste 180 de mii de urmăritori. Designer-ul are uploadate până în acest moment 146 de videoclipuri cu un număr total de 23,453,244 de vizualizări.

Câţi bani câştigă Dana Budeanu

Deşi este divorţată, Dana Budeanu poate fi considerată cu adevărat o femeie independentă şi de succes. La filmările emisiunii „Verdict despre banii câștigați cu ajutorul contului de Youtube”, Dana Budeanu a făcut declaraţii surprinzatoare:

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime.

Dana Budeanu doneaza toti banii din Youtube

Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem unul odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterincă, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!,” a spus stilista.

Câţi bani câştigă Dana Budeanu. Cât a ajuns să facă din contul de Youtube

Potrivit site-ului socialblade.com, Dana Budeanu încasează, prin intermediul vizualizărilor de pe Youtube a emisiunii Verdict, niște câștiguri lunare ce depăşesc suma de 800 de USD.

Cum o chema pe Dana Budeanu înainte de căsătorie

Înainte de căsătoria pe care aceasta a avut-o cu jurnalistul Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Click și Ciao, numele de fată a stilistei era de Guțilă.

Din mariajul celor doi au rezultat 2 copii, iar între timp fostul soț și-a pus pirostriile cu alt designer de modă, Cristina Săvulescu.

Adauga un comentariu