Cancan ultimă oră

Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea își permite unele „excentricități”

Publicat: 10 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea își permite unele excentricități
Prezentatoarea TV încasa 20.000 de euro pe lună

În urmă cu 4 ani, Gabriela Cristea recunoștea că încasa sume fabuloase din televiziune. La acea vreme, prezentatoarea lucra la Kanal D și avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. Nici după mutarea la Antena Stars, aceasta nu se plânge de bani și recunoaște că și permite câteva „excentricități”. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoarea din România, iar cariera sa în televiziune se întinde pe o perioadă de mai bine de 20 de ani.

În 1994, Gabriela Cristea și-a început cariera la TVR1 ca prezentator al concursului „Eurovision’. Multă vreme s-a speculat că aceasta câștigă un salariu enorm și, în 2018, s-a decis să dea cărțile pe față. În timpul unui podcast, prezentatoarea a dezvăluit câți bani a încasat lunar în perioada în care a lucrat la postul tucesc.

Câți bani câștigă Gabriela Cristea

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea a strâns o comunitate impresionantă și nu s-a sfiit să vorbească deschis despre diferite aspecte ale vieții personale. Recent, aceasta a răspuns la cea mai mare curiozitate a fanilor ei, respectiv cea referitoare la situația financiară.

Întrebată dacă se consideră o femeie bogată, Gabriela Cristea a recunoscut că este împlinită financiar și că își permite anumite „excentricități’.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici ‘excentricități’ dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Cât costă casa în care locuiește Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice locuiesc într-o vilă de 200.000 de euro. Prezentatoarea a recunoscut că lucrările de construcție au început înaintea căsătoriei și au fost finalizate în 2017. Cei doi soți au susținut că locuința este mult mai mare decât plănuiseră inițial.

„Noi când ne-am apucat de casa asta nu eram căsătoriți. Eram așa niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul, a declarat Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro.

Tavi Clonda: „Avem nevoie de ajutor”

Din cauza dimensiunilor casei, Tavi Clonda a susținut că este greu de întreținut și au nevoie de ajutor.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și niciunul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a adăugat Tavi Clonda potrivit sursei citate.

Adauga un comentariu