Cancan ultimă oră

Câți bani cere Pepe ca să cânte la o nuntă în 2022. Tariful e mult mai mare decât cel din 2021

Publicat: 14 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani cere Pepe ca să cânte la o nuntă în 2022. Tariful e mult mai mare decât cel din 2021
Pepe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, cu mii de fani care îl urmăresc pe rețelele de socializare și care îi adoră muzica

Pepe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, cu mii de fani care îl urmăresc pe rețelele de socializare și care îi adoră muzica. Așadar, cu o așa ”armată” de fani, solicitările de a cânta la evenimente private nu sunt deloc puține. Însă, și show-ul pe care artistul îl face de fiecare dată, trebuie răsplătit pe măsură.

Așadar, dacă anul trecut, artistul cerea 3.000 euro pe oră, ceea ce înseamnă că la un concert de trei ore suma primită era de 9000 de euro, anul acesta până și tarifele la nunți au explodat (nu numai prețurile la alimente sau ratele la bănci!). Dacă ai un eveniment (nuntă, botez, zi de naștere sau orice altă petrecere cu invitatți numeroși) și vrei ca Pepe să întrețină atmosfera, trebuie să știi că ai nevoie de buzunare adândci și conturi grase. În 2022, pentru o oră de cântat, tariful lui Pepe a crescut de la 3000 de euro la 4000 de euro, astfel că la un eveniment unde va cânta trei ore, suma finală va fi de… 12.000 de euro!

Pepe este în culmea fericirii: va deveni și tătic de băiat

Chiar dacă a divorțat de două ori, Pepe a reușit să îți găsească liniștea alături de Yasmine Ody, femeia care îi va oferi, în viitorul apropiat, un băiețel. Pentru botez, totul este pregătit, iar artistul arde de nerăbdare să-și strângă în brațe urmașul.

Micuțul va fi botezat Pepe Junior, iar evenimentul va fi unul discret, la care vor lua parte doar familia și apropiații cuplului.

“Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe.

Pepe mai are doi copii cu Raluca Pastramă, cea de-a doua soție

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, când s-a născut Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat pe 8 februarie 2021. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu