Cancan

Câți bani primește Marian Godină pentru concediul de creștere a copilului 

Publicat: 06 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani primește Marian Godină pentru concediul de creștere a copilului 
Marian Godina a dezvaluit cati bani primeste pentru concediul de crestere a copilului

Marian Godină a uimit pe toată lumea în momentul în care a ales să stea acasă, în concediu de creștere copil, pentru a petrece timp cu fiica sa. Polițistul a recunoscut ce sumă primește lunar din partea statului și care este motivul real pentru care a luat decizia aceasta.

Polițistul care a devenit cunoscut în urma postărilor de pe rețelele de socializare dar și a cărții pe care a scris-o a mai făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta. Bărbatul a explicat realul motiv pentru care a ales să rămână în concediu de creștere copil, în loc să meargă la muncă în această perioadă.

Câți bani primește Marian Godină pentru concediul de creștere a copilului

După ce a devenit pentru prima dată tată, Marian Godină a ajuns în situația în care să se gândească dacă este sau nu cazul să renunțe o perioadă la meseria pe care o are și să petreacă mai mult timp alături de familie. După îndelungi discuții cu soția sa, acesta a constatat că este mult mai avantajos din punct de vedere financiar să ia o pauză și să rămână acasă, alături de fiica sa.

Se pare că Marian Godină nu face parte din categoria polițiștilor care au un salariu de 10.000 de lei pe lună, însă nici nu duce lipsă de bani, după cum declară chiar el. Venitul său mediu ar ajunge la 5.000 de lei pe lună, potrivit spuselor sale.

„Nu iau 100 de milioane pe lună, dar n-am ascuns că stau acasă și din criterii financiare. Am făcut niște calcule și am stabili cu soția că este mai avantajos, atât financiar, dar mai ales pentru sufletul meu.

La poliție am luni când iau 5000 de lei și alte luni în care nu iau. Atât îmi intră mie pe card”, a dezvăluit polițistul în emisiunea lui Cătălin Striblea la Europa Fm.

Ce salariu are Marian Godină pe lună

Recent, Marian Godină a spus care este salariul său lunar. Din cauză că are o remunerație foarte mică, el se gândește să se retragă din Poliție, deoarece nu se poate descurca în viața de zi cu zi cu acești bani.

Deși lucrează în domeniu de 16 ani, Marian Godină are un salariu mai mic de 5.000 de lei. Bărbatul susține că ar merita mult mai mult și că această sumă nu îl mai mulțumește de ceva vreme.

”Ți se întipărește în cap că polițist trebuie să rămâi pe viață, că, dacă îți pierzi jobul, vai, se sfârșește viața. Eu nu mai gândesc așa și am exemple clare de colegi care au renunțat și sunt mult mai bine acum. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba.

Nu știu dacă nu cumva voi regreta în viitor că am rămas și m-am complăcut în situația asta, stând pe un salariu de nici 5.000 de lei pe lună. Eu cred că merit mult mai mult. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba”, a mărturisit Marian Godină.

Adauga un comentariu