Cancan ultimă oră

Câți bani trebuie să plătească retroactiv George Burcea pentru pensia alimentară a fiicelor. Ce riscă actorul

Publicat: 07 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani trebuie să plătească retroactiv George Burcea pentru pensia alimentară a fiicelor. Ce riscă actorul
George Burcea trebuie sa plateasca pensia alimentara pentru a nu risca un nou dosar

Până acum George Burcea, iubitul Vivianei Sposub nu ar fi plătit niciun leu din pensia alimentară a micuțelor, pentru că nu ar fi fost obligat să facă asta până la sentința definitivă a instanței. Când ea se va pronunța, însă, el va trebui să achite suma. În următoarele zile ar urma să se pronunțe și sentința.

În caz contrar, actorul riscă un nou dosar!

Ce pensie alimentară trebuie sa plătească George Burcea

La aproximativ doi ani de la despărțire, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și tatăl copiilor ei, privind custodia fiicelor lor, ar fi ajuns la final. În următoarea perioadă, ar urma să se pronunțe și sentința. Până în acest moment, George Burcea nu ar fi plătit niciun ban pentru Ella și Clara, deoarece nu ar fi fost obligat să facă asta până la sentința definitivă a instanței. Îndată ce ea se va pronunța, însă, el va trebui să achite o sumă considerabilă de bani, retroactiv.

Este vorba despre 15.000 ce euro. Atât va trebui să plătească George Burcea, retroactiv, pensia alimentară pentru fiicele Andreei Bălan. Dacă nu o va face, iubitul concurentei de la „Bravo, ai stil!’ riscă să se aleagă cu un nou dosar.

Conform playtech.ro, Andreea Bălan ar fi suportat până acum toate cheltuielile ce țin de fiicele ei, Ella și Clara. Tatăl lor, George Burcea, e acuzat în prezent de instigare la violență și e încă cercetat penal, după ce ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acest dosar se judecă la Buftea, loc în care a fost pe rol și procesul de divorț cu mama fiicelor lui.

George Burcea riscă un nou dosar

La începutul acestui an, între Andreea Bălan și George Burcea ar fi avut loc un scandal monstru. Jurata de la „Te cunosc de undeva’ nu i-ar mai fi dat voie lui George Burcea să ia fetele peste noapte la el, după ce una dintre ele s-ar fi plâns că nu s-ar fi odihnit cum trebuie. Ella și Clara ar fi dormit câte patru în pat, atât cu actorul, cât și cu Viviana Sposub.

Acum, cu scurt timp înainte de sentința finală în procesul de divorț și custodie al celor doi foști soți, noi amănunte nebănuite ies la iveală. George Burcea o acuză pe Andreea Bălan că ar fi vorbit urât despre Viviana Sposub, după ce Ella și Clara ar fi cerut să vorbească cu cea din urmă, la telefon. De cealaltă parte, o persoană apropiată blondinei spune că actorul nu și-ar respecta copiii introducând-o și pe iubita lui în conversație, când vorbește cu micuțele.

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele, video, George Burcea o introduce în conversație și pe Viviana. Atunci, Andreea și mama sa îi închid telefonul în nas, cum s-a înâmplat și aseară, întrucât acesta nu-și respectă copiii.

Andreea consideră că este normal ca copiii să cunoască partenerul celuilalt, dar cu condiția ca de fiecare dată când se relaționează, acestora să li se ofere condiții optime.

Ea nu este de acord ca fostul soț să petreacă cu fetele acasă la iubita acestuia, unde nu s-a făcut nicio anchetă socială de către Protecția copilului, dat fiind faptul că nu se respectă condițiile instanței’, a declarat o persoană apropiată Andreei Bălan pentru sursa citată.

De ce nu și-a mai lăsat Andreea Bălan fiicele peste noapte la George Burcea

Pe lângă asta, la dosar ar fi depusă și o mărturie a Ellei, fata cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea. Conform acesteia, micuța susține că nu s-ar fi odihnit suficient atunci când ar fi dormit patru persoane într-un pat.

„Andreea nu și-a mai lăsat fiicele să rămână peste noapte la el după ce acesta a instigat la violență și după ce a aflat că cele două fiice au dormit cu încă două persoane într-un pat de două locuri, mai precis cu tatăl lor și iubita acestuia. În schimb, ea i-a pemis să-și ia fiicele la el doar în timpul zilei. De sărbători, el nu le-a adus niciun cadou’, a mai transmis ea.

Adauga un comentariu