Câţi bani vor primi concurenţii de la Survivor România 2024. Suma nu este una de ignorat

01 dec. 2023, 12:54
BZI.ro, în Cancan

La începutul anului viitor, PRO TV speră la o lovitură pe piața media printr-un nou sezon Survivor, unul care se anunță a fi de-a dreptul exploziv. E vorba despre nume grele din showbiz, toate adunate din sezoanele trecute, ele luptându-se pentru titlul de cel mai bun supraviețuitor.

Pentru că, pe 1 decembrie, de aniversarea României, PRO TV își serbează ziua de naștere. Postul a fost lansat în 1995, iar cu această ocazie s-a gândit să le facă un cadou concurenților celui mai nou sezon al emisiunii de aventură care-și va avea debutul o lună mai târziu, în ianuarie 2024.

Câţi bani vor primi concurenţii de la Survivor România 2024

Potrivit cancan.ro, producătorii Survivor România All Stars îi vor omeni pe participanți cu sume cuprinse între 3.000-5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în junglă. Ștacheta a fost ridicată, ce-i drept. Dacă până acum unele dintre vedete au primit 2.500 de euro săptămânal, sau chiar 1.500, în 2024 prețurile pornesc de la 3.000. Boierie, nu glumă!

Și acum, pe bună dreptate! Printre participanții sezonului care-și va avea debutul la începutul anului viitor se numără chiar și cântăreți de muzică de petrecere destul de căutați în momentul de față pentru a onora evenimente. Dacă n-ar fi fost contractele din junglă avantajoase, evident că ei n-ar mai fi părăsit țara. Deci producătorii au fost nevoiți să scoată bani grei din buzunar pentru a avea nume cunoscute în emisiune. Bani care se justifică, de altfel.

PRO TV a lăsat Kanal D-ul fără emisiunea cu care bătea recorduri

Se împlinesc doi ani de când emisiunea-fenomen a fost preluată de trustul din Pache Protopopescu. Timp de două sezoane, Survivor a fost difuzat la Kanal D, având debutul primei ediții pe 18 ianuarie 2020. Cel de-al treilea sezon a fost difuzat la PRO TV, trustul din Pache Protopopescu luându-l, la pachet, și pe Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Regulile competiției au rămas, însă, aceleași, neschimbându-se absolut nimic în afară de postul de difuzare. Adevărul e că PRO TV a scos bani grei din buzunar pentru a lua formatul sub aripa lui și a sperat că-și va scoate, cumva, investiția, dat fiind faptul că show-ul a fost atât de iubit de publicul larg. El se bazează pe faptul că nimic nu e imposibil, iar concurenții, vedete sau oameni de rând, sunt determinați să supraviețuiască în pustietate și să învețe să-și procure și câștige singuri mâncarea și lichidele.

PRO TV a surpins pe toată lumea cu sumele pe care le vor primi concurenţii de la Survivor România 2024.

Comentarii
  • asta nu e survior adevarat …. e promovare a „vedetelor”. vedeti pe discovery emisiune adevarata de supravetuire in America. Atunci cand trebuie sa te descurci doar cu ce faci, ce ai si cu ce gasesti … si persoane comune, nu vedete. Spalare de bani pe față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *