Cultural

Câți copii are Cabral. Ce spune Andreea Ibacka despre trecutul amoros al soțului ei

Publicat: 14 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți copii are Cabral. Ce spune Andreea Ibacka despre trecutul amoros al soțului ei
Cabral Ibacka se mândrește cu cei trei copii ai săi și se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție, Andreea Ibacka.

Multă lume este dornică să afle câți copii are Cabral. Faimosul actor și prezentator tv este căsătorit de mulți ani cu Andreea Ibacka, cu care are doi copii superbi. Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul om de televiziune a trecut printr-un mariaj eșuat și are o fiică din fosta căsnicie cu Luana Mitran. După divorțul dureros, Cabral și-a refăcut viața alături de actuala soție, pentru care are doar cuvinte de laudă. Iată ce spune Andreea Ibacka despre trecutul amoros al soțului ei.

Câți copii are Cabral

Cabral este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Carismaticul prezentator face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cabral Ibacka este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Acesta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicat în scandalurile din lumea mondenă. Cabral Ibacka are o căsnicie frumoasă alături de Andreea Ibacka, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și i-a dăruit doi copii. Puțini sunt cei care știu însă că îndrăgitul prezentator tv a mai fost căsătorit și are o fată din mariajul eșuat, pe Inoke în vârstă de 19 ani.

Din actualul mariaj Cabral are o fată și un băiat, pe Namiko și Tiago. Faimosul prezentator are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se mândrește cu copiii săi. Cabral reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Andreea Ibacka se află într-o formă fizică de invidiat și nu ține cont de vârstă. Soția lui Cabral face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și radiază de fericire de când este mamă.

Ce spune Andreea Ibacka despre problemele din căsnicie

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia. Deși au avut parte de multe momente grele în mariaj, Cabral Ibacka și soția sa nu s-au gândit niciodată la despărțire. Între aceștia există o diferență de vârstă de 8 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să formeze o familie frumoasă.

,,Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii, el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei.”, a precizat soția lui Cabral.

Cei doi au recunoscut că viața li s-a schimbat complet de când au devenit părinți și se bucură de fiecare moment împreună.

„Suntem o familie mare și unită, iar asta nu e doar o lozincă. Iar de când au apărut cei mici, ne vedem cu părinții noștri cel mult o dată la câteva zile, ne petrecem toate evenimentele importante împreună, concedii, weekenduri.”, a mărturisit Andreea Ibacka.

Cabral Ibacka se mândrește cu cei trei copii ai săi și se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție, Andreea Ibacka. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Adauga un comentariu