Prima pagină » Cultural » Andreea Ibacka a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa vedetă despre căsnicia alături de carismaticul Cabral

Andreea Ibacka a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa vedetă despre căsnicia alături de carismaticul Cabral

14 iun. 2022, 10:09,
BZI.ro, în Cultural

Soția celebrului Cabral, Andreea Ibacka, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta se bucură din plin de viață alături de partenerul ei, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Andreea Ibacka este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, dar este extrem de apreciată de public și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Iată ce spune frumoasa vedetă despre căsnicia alături de carismaticul Cabral.

Andreea Ibacka se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Andreea Ibacka este o apariție discretă în lumea mondenă. Dacă pe soțul ei, Cabral, îl știe toată lumea, Andreea Ibacka nu își dorește să apară de prea multe ori în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, vedeta face furori de fiecare dată când se afișează alături de carismaticul ei partener de viață.

La vârsta de 36 de ani, Andreea Ibacka se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta și energicul Cabral au doi copii frumoși de care sunt tare mândri. Când vine vorba de soțul ei celebru, Andreea Ibacka are doar cuvinte de laudă. Vedeta a mărturisit că a avut parte de multe provocări în mariaj, dar niciodată nu s-a gândit la divorț și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

La rândul lui, carismaticul Cabral a dezvăluit cum a cunoscut-o pe frumoasa lui soție.

,,O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns.”, a declarat amuzat acesta.

O altă vedetă care se bucură din plin de viața de familie este Anca Serea. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de Adrian Sînă și se descurcă de minune în ipostaza de mămică. Deși nu apare pe Wikipedia, aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă.

Și frumoasa Oana Matache se declară o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei. Sora Deliei este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Ce spune vedeta despre mariajul ei cu celebrul Cabral

Andreea Ibacka este căsătorită cu faimosul Cabral din anul 2011, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au trecut prin multe împreună, iar în prezent se declară fericiți. Aceștia nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar fotografiile de familie au un număr impresionant de urmăritori.

Andreea Ibacka a mărturisit cum a fost cucerită de Cabral, bărbatul care avea să îi devină soț.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!

El e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 36 de ani, Andreea Ibacka se bucură de celebritate și se mândrește cu familia ei frumoasă. Aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Cabral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *