Stiri si curiozitati

Câţi copii are Dana Budeanu cu fostul soț Radu Ioan Budeanu

Publicat: 27 mai 2020
Dana Budeanu
Dana Budeanu spune că mai are înregistrări cu Nicușor Dan

Dana Budeanu este fără dar şi poate un personaj exterm de controversat si foarte discret când este vorba de familie sau copii. Acest lucru nu se poate spune si atunci când vine vorba de ţinutele vedetelor. Designerul Dana Budeanu a colaborat în trecut cu PRO TV acolo unde s-a şi făcut remarcată în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. A reuşit să stârnească foarte multe controverse în rândul publicului larg odată cu publicarea în mediul online a clipului „Amețitele și mafioții”.

Odată cu despărţirea de trustul MediaPro, criticul de modă Dana Budeanu s-a axat pe mediul online acolo unde canalul său de YouTube a devenit extrem de popular. Canalul se numeşte „Vedict Dana Budeanu” şi a strâns până în acest moment un număr de 191 de mii de abonaţi şi peste 100 de clipuri încărcate.

Stilista a terminat Managementul şi Businessul European la London School of Economics. Şi-a dat doctoratul în Integrare Europeană la UCL. Într-un interviu aceasta declara că nu a fost neapărat o decizie proprie ci că tatăl ei ar fi ales acest drum.

Câţi copii are Dana Budeanu

Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu și a celebrului jurnalist politic Radu Budeanu. Fostul soţ al celebrei creatoare de modă este fondatorul publicațiilor Click și Ciao. În prezent Radu Ioan Budeanu este căsătorit cu Cristina Săvulescu, o altă creatoare de modă.

Mariajul dintre Dana Budeanu şi Radu Ioan Budeanu a ajuns la final în urmă cu 9 ani. Din fosta căsnicie aceasta are două fete, pe Dana şi pe Maria Budeanu.

Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor. Într-un interviu Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.

Într-un clip postat pe canalul ei de YouTube, Dana Budeanu spunea că nu orice femeie este făcută să fie mamă şi acest lucru ar trebui făcut cu o mare responsabilitate. Ea mai spune că nicio femeie nu ar trebui să rămână însărcinată doar pentru că există o presiune din partea societăţii sau a familiei în acest sens.

Declaraţiile acesteia pot fi urmărite în clipul de mai jos începând cu minutul 38.

În ce zodie este Dana Budeanu

Dana Budeanu s-a născut pe 1 ianuarie 1979, având vârsta de 41 de ani. Potrivit lunii în care s-a născut, aceasta se afla sub semnul zodiacal al Capricornului.

Despre femeia capricorn se spune că este o fire dificilă dar care iubeşte profund. Despre acestea se spune că se află în topul soţiilor din zodiac.

Cine este iubitul Danei Budeanu

Dana Budeanu a încercat mereu să îşi ţină copii şi viaţa sa intimă cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea despre celebra creatoare de modă se spune că ar fi avut o legătură amoroasă cu regizorul Iulian Moga, fratele celebrului compozitor Marius Moga.

Aceste zvonuri nu au fost însă niciodată confirmate de către niciunul din cei doi.

Pe Dana Budeanu o puteţi găsi pe Instagram la @danajustlove şi pe YouTube pe contul „Vedict Dana Budeanu„.

Comentarii
Adauga un comentariu