WoW!

Ce vârstă are Dana Budeanu și cine este aceasta?

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Dana Budeanu și cine este aceasta
O fotografie cu Dana Budeanu căreia încerăm să-i ghicim vârsta.

Pentru că toată lumea se întreabă ce vârstă are Dana Budeanu, redactorii BZI au pregătit un material complet cu toate informațiile de interes public pentru ca voi să le studiați și să nu vă mai întrebați cine este sau câți ani are Dana Budeanu. În rândurile următoare vom discuta despre pe cine a avut soț Dana Budeanu, care este pagina de instagram a Danei Budeanu și câți copii are aceasta.

Dana Budeanu vârstă

Cea mai populară întrebare pe buzele românilor în luna mai a anului 2020 este: Ce vârstă are Dana Budeanu? Unii internauți mai caută și Câți ani are Dana Budeanu? Ca să vă răspundem la această întrebare, care este pe toate buzele internauților, vă spunem că Dana Budeanu are 41 de ani. Pentru că nu întrebi niciodată câti ani are o femeie, vă lăsăm pe voi în rubrica de comentarii să ne împărtășiți parerea voastră cu privire la cum arată sau cât de bine „se ține” Dana Budeanu la 41 de ani.

Pe cine a avut soț Dana Budeanu?

Pentru curioșii care doresc să știe cum o chema pe Dana Budeanu înainte de căsătorie, noi le divulgăm numele de fată mare a Danei, intitulat Guțilă. De unde rezultă faptul că numele real al Danei Budeanu înainte de căsătorie era Dana Guțilă. Actualmente divorțată, Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Click și Ciao și care între timp a reușit să preia și alte mărci consacrate din piața de online și print din România, respectiv:  Apropo TV, Gândul, Descoperă, CSID și Go4IT de la Adrian Sârbu. Aceasta a mai declarat pe blogul ei, că iubirea lor a fost pură căsătorindu-se la vârstele de 22 ani ea și 21 de ani el, declarând că atunci nici nu exista publicația CIAO și că totul a fost din dragoste.

Câti copii are Dana Budeanu?

Deși divorțul de Radu Budeanu a fost în urmă cu 8 ani, din mariajul cu Diana Budeanu au rezultat 2 copii, iar între timp fostul soț și-a pus pirostriile cu alt designer de modă, Cristina Săvulescu.

Care este pagina de instagram Diana Budeanu?

Pentru internauții care doresc o legătura mai strânsă sau pentru fanii care vor să o urmărească în mediul online, vă punem la dispoziție pagina de instagram a Dianei Budeanu. Aceasta se regăsește la username-ul @danajustlove. Atenție, nu încurcați numele de utilizator pentru că s-ar putea să urmăriți alte copii fără valoare ale profilului. La data scrierii acestui articol, contul de instagram Diana Budeanu are 310.000 de urmăritori și este verificat cu bulina albastră. Acesta mai conține 19.750 de postări și fiind selectivă, criticul de modă urmărește doar 233 de persoane.

Dana Budeanu Wikipedia

Redactorii BZI consideră că articolul acesta a fost suficient de documentat, dar totuși dacă ați simțit nevoia să căutați pe wikipedia informații despre Dana Budeanu vă rugăm să ne lăsați în comentarii întrebările voastre, iar noi vom completa acest articol cu informațiile în cauză pentru ca voi să nu mai fiți nevoiți să căutați pe enciclopedia online știri sau cv-ul Danei Budeanu.

Ziua nașterii Dana Budeanu

Dacă ați ajuns până aici înseamnă că doriți să știți cât mai multe informații despre criticul de modă. Conform paginii ei personale de Facebook ziua de naștere a Danei Budeanu este 22 Iulie, dacă actualmente are 41 de ani putem spune că Dana Budeanu s-a născut în anul 1979. De aici rezultă data completă de naștere 22 Iulie 1979. Dacă am greșit la calcule vă rugăm să ne lăsați în comentarii data exactă. Cine știe poate voi ați reușit să-i vedeți certificatul de naștere ca să eliminați orice dubiu.

 

Adauga un comentariu