Mozaic muzical

Câţi lei a luat Sofia Vicoveanca la „Festivalului Haiducilor”.  Cum a comentat ieșirea necontrolată pe care a avut-o

Publicat: 01 sept. 2021
Sofia Vicoveanca zambeste larg imbracacta in costum popular
Sofia Vicoveanca a incasat 1500 de euro pentru concertul de la „Festivalului Haiducilor”

După incindentul nefericit care a avut loc la finele lunii trecute, s-a aflat câţi lei a luat Sofia Vicoveanca la „Festivalului Haiducilor” din județul Neamț. Reamintim faptul că, celebra interpretă de muzică populară a a avut o ieșire necontrolată față de niște copii ce dansau în fața scenei.

Afectată și deranjată de faptul că tinerii ”i-au luat fața”, artista a avut o ieșire nervoasă și de pe scenă a strigat la grupul de tineri.

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat la microfon Sofia Vicoveanca, după care a continuat cântarea.

Câţi lei a luat Sofia Vicoveanca la „Festivalului Haiducilor”

După această întâmplare, Sofia Vicoveanca și-a atras multe critici și mulți dintre cei prezenți susțin faptul că pentru gestul său artista nu merita să încaseze nici un ban.

Pentru spectacolul pe care l-a susținut Sofia Vicoveanca a cerut aproximativ 1500 de euro, adică în jur de 7.000 de lei. Aceasta este suma pe care artista o cere pentru un spectacol întreg, potrivit artiștipentrununtă.ro

Totodată, în funcție de durata show-ului, artista mai „negociază” prețul, iar suma cea mai mică pe care o cere pentru o reprezentație este de 1.100 – 1.200 de euro, adică puțin peste 5.600 de lei.

Cum a comentat Sofia Vicoveanca ieșirea necontrolată

După ce a văzut că reacțiile sunt tot mai multe și mai dure, Sofia Vicoveanca și-a cerut scuze public pentru gestul ei.

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu…îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să-mi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă. Îmi cer iertare, dacă nu…Dumnezeu va face dreptate”, a declarat artista, la Antena3.

Ce vârstă are Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca s-a născut pe 23 septembrie 1941, în comuna Toporăuți, localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți. Artista a deschis si un muzeu unic in Vicovu de Jos, jud Suceava.

Aceasta a avut o copilărie grea tatăl său fiind luat prizonier de sovietici, după anexarea Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică. Sofia s-a refugiat la o mătușă Sofia Ișan și Vespazian Șorodoc (pălimar biserica ortodoxă) de pe balta din Bivolarie – Vicovu de Sus alături de mama sa.

Numele de scenă de Sofia Vicoveanca a fost ales deoarece directorul ansamblului artistic unde era angajată a considerat că numele Sofia Fusa nu avea rezonanță artistică și astfel a numit-o Vicoveanca (de la zona de proveniență).

Sofia Vicoveanca are 79 de ani, iar recent a fost implicată într-un scandal în timpul „Festivalului Haiducilor” de la Grințieș.

Comentarii
Adauga un comentariu