Prima pagină » Magazin » Căutați ambalaje biodegradabile? Le găsiți la Snick Ambalaje!
Căutați ambalaje biodegradabile? Le găsiți la Snick Ambalaje!

Căutați ambalaje biodegradabile? Le găsiți la Snick Ambalaje!

17 sept. 2021, 09:08,
BZI.ro, în Magazin

Anul acesta este marcat de noi schimbări în ceea ce privește utilizarea ambalajelor din plastic. O nouă directiva europeană vine să ne taxeze dur dacă nu limităm utilizarea plasticului. Iar cei din Horeca sunt direct vizați. Nu mai pot folosi pentru livrarea de mâncare ambalaje ca și până acum. Au însă un aliat de nădejde pe această nișă, în prezența furnizorului Snick Ambalaje.

…pur și simplu ambalaje

Deviza celor de la Snick Ambalaje ne demonstrează cât de mult s-au diversificat ofertele de-a lungul timpului. Și-au tot adaptat catalogul de produse, astfel încât acum sunt aliniați cu tendințele actuale, cu impunerile de moment. Aici veți găsi ambalaje diverse, posibil de comandat chiar și online, la un click distanță.

Prosoape, sacoșe, pungi biodegradabile, pahare, farfurii și alte accesorii sunt regăsite aici. Sunt realizate din trestie, PLA, lemn, hârtie, printre altele. Vin într-o varietate de mărimi, astfel încât să fie potrivite diverselor tipuri de produse servite.

Pentru firme de catering sau restaurante selecte

Ambalajele fac parte din categoria de consumabile pentru orice locație din Horeca, fie că vorbim despre un restaurant într-un hotel, despre o gelaterie sau o cafenea. Produsul servit trebuie să se mențină în perfectă stare, să nu curgă, să nu se deformeze. Altfel dezamăgirea clientului este rezultatul și toată lumea știe că un client nefericit atrage alți 3 care nu vor mai avea încredere în serviciile celor ce au recenzii neplăcute.

În orice caz, nu este de subestimat ce importanță au ambalajele. Acestea sunt parte din prezentarea produsului, parte din strategia de promovare a unei locații. Cei care dețin, spre exemplu, o firmă de catering înțeleg la fel de bine acest concept. Căci, nu contează doar ce servești, ci și cum o faci. La fel ca și în cazul cadourilor – contează ce surpriză faci, însă și ce ambalaj oferi.

Așadar, de la locații de tip fast-food și până la restaurante selecte, de la cafenele și până la cartofiserii, cei din Horeca știu foarte bine că ambalajele trebuie alese după principii stricte.

Oferte de la Snick Ambalaje 

Având în vedere consumul de astfel de produse și de necesitatea ca acestea să fie imediat disponibile, comandate oricând, Snick Ambalaje poate deveni un partener de încredere pentru afacerile din Horeca. Dispune de un stoc generos de produse, de ambalaje biodegradabile, iar ofertele lor includ nu doar diversitate de tipuri, ci și de prețuri. Clienții pot obține discount de 10 procente  pentru comenzi ce sunt plasate online, lunar și depășesc 2500 de lei.

Preferați testul practic. Este cel care va demonstra în fapt calitatea produselor. În acest sens, puteți comanda de la Snick Ambalaje o sacoșă de mostre. Acestea sunt gratuite și imediat disponibile și vă ajută să vă dați seama concret de ce tipuri de ambalaje aveți nevoie pentru a comanda ulterior.

Cu o livrare rapidă, oriunde în țară, oferta celor de la Snick este completată de seriozitatea și rapiditatea cu care procesează cererile venite din partea publicului.

Nu experimentați, mergeți la sigur cu Snick Ambalaje.

Contact:

[email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *