Local

Cavoul în care va fi depus Costel Corduneanu a fost finalizat! Logo-ul Jocurilor Olimpice a fost încrustat în marmura neagră. Cât a costat totul – FOTO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 38 Comentarii
Cavoul în care va fi depus Costel Corduneanu a fost finalizat Logo-ul Jocurilor Olimpice a fost încrustat în marmura neagră. Cât a costat totul - FOTO
Cavoul lui Costel Corduneanu costă o avere

Ultimele pregătiri la cavoul în care va fi depus Costel Corduneanu au fost finalizate. Mormântul este confecționat din marmură neagră naturală şi costă o avere.

Se vehiculează că locul de veci a costat în jur de 5.000 de euro, iar amenajarea cavoului se învârte în jurul sumei de 8.000 de euro.

De asemenea, pe cruce este regăsit mesajul „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”.

Logo-ul Jocurilor Olimpice nu a fost omis, el regăsindu-se pe capacul cavoului.

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mare al Moldovei, multiplu medaliat și participant la Jocurile Olimpice Mondiale”, mai este scris pe capacul cavoului lui Costel Corduneanu.

 

Comentarii
  • :)))) ce analfabet a scris textul ala ??? „jocurile olimpice mondiale”… Pai exista cumva locale sau nationale?? In orice caz….bine c-a avut cineva inspiratia sa-si bata joc de ei. Respect ala care a scris textul !!!

  • Toata stima pentru ala care a fost cu ideea de „jocurile olimpice mondiale”. Prea tare… :))))) Dar totusi cand se organizeaza si jocurile olimpice europene ?

  • Ienceanu sportivul .uli marș la cerșit și da banii înapoi la ăia care tiau dat pentru femei ca are cancer sărăcie care esti

  • Sigur a muncit cinstit această cioară, de aia a fost atâta la pușcărie, de cinstit ce era. Mai lasă-ne cu texte de astea.

  • Sa-i scrie si cazierul judiciar pe cruce. Ce prostalani anal fabeti i-au compus textul? Sigur este opera creierului lui beleaua belita Rad si curcile!

  • Cati bani v-au dat tiganii sa ii faceti atata reclama!! cand a murit marii actori mprofesiri universitari, doctori cinstiti , pictori , ingineri, scriitori ! Nu ati scris nimic si pentru infractorul asta de cioroi ati umplut spatiul ! RUSINE

  • Cata rautate aveti in voi …. cata labareala pe capul vostru. Exista jocuri olimpice mondiale si jocuri olimpice europene dupa cum se stie . Acum in Franta sunt mondiale sau europene? Sau…. mondiale – europene?Astept raspuns.

  • In aceste zile, la Iasi, se desfasoara un circ macabru, o sfidare totala a legii si regulamentelor emise de institutiile statului, pus la cale de membrii unei celule mafiote locale. Toata presa de scandal si chiar si cea „serioasa” se inghesuie sa culeaga si sa difuzeze informatii de la priveghiul si inmormantarea de maine a unui raufacator notoriu, a carui familie a avut tupeul de a-i expune cadavrul intr-un local de alimentatie publica. Niciun politruc din orice partid, mai ales cel care se da „al romanilor” nu a cerut o investigatie asupra legalitatii expunerii unui cadavru pentru 4 zile in public, in incinta unui reastaurant. Mai mult, politia, atat cea nationala, cat si cea locala, asigura „buna desfasurare a evenimentelor” si „monitorizeaza indeaproape” sutele de „pelerini” care se perinda la catafalcul eminentei mafiote. Toate acestea in urletul manelelor de ‘jale” si in fumul gratarelor pe care se pregatesc zeci de berbecuti pentru distinsii oaspeti.
    Presa ridica in slavi modul exemplar in care cetatenii Romaniei vor fi aparati de catre aliatii NATO, in cazul unei invazii, si preamareste mareata realizare a intrarii partiale in spatiul Schengen, dar cetateanul de rand suporta de cateva zile aglomeratia infioratoare provocata de valurile de mafioti veniti la proveghi, poluarea acustica si olfactiva generata de „ilustrii” manelisti care se produc la catafalc si de cuptoarele supraincinse pe care se coc berbecutii. Cine ne apara pe noi cetatenii de rand de astfel de nanifestari grotesti?
    Unde sunt aparatorii neamului din Parlamentul Romaniei sau din cel European? Unde sunt ziaristii integrii, neunsi la bot cu sos de berbecut? UNDE SUNT SEFII INSTITUTIILOR STATULUI?
    E drept, si mafiotii sunt votanti si stiu a culege voturi pentru cine plateste mai bine sau pentru marionetele lor.

  • Acel logo este special conceput pentru o anumita categorie de oameni. Jocurile olimpice nu sunt pe intelesul oricui, mai ales pe intelesul „eminentelor” din clan. Atat s-a putut

  • Un program al evenimentelor si locuri de evitat?
    As vrea sa stiu cand se intoarce siguranta publica, dupa ce toti infractorii Romaniei vin la Iasi sa-si boceasca confratele.

  • Bine ca nu era vorba despre Stefan cel Mare al Transilvaniei sau, valeeeu, al Indiei. Daca au scris ca e al Moldovei, ufff, nu il mai confunda nimeni ! Sa nu fi fost Stefan cel Mare de Hanglea, ca dadea feru’ la jumate de pret.

  • Stefan cel Mare AL MOLDOVEI si Jocurile Olimpice MONDIALE….hai ca s-au cacat pe mormantul omului , clanul a ramas pe maini bune cu analfabetii astia inculti :)))

  • Dragii mei , e doar un CÂCAT , tooot neamul lor, descreierati, tâmpiți, infractori și violatori!
    Și au schimbat femeile între ei, un singur animal de pe planetă face așa ceva dracesc, ȘOBOLANUL!
    Priviți ce mutre de oligofreni au !

  • E demential ceea ce se intampla zilele astea la Iasi. mi se pare o parodie, auzi….Stefan cel mare, ala construia biserici nu se ocupa de crima organizata. Autoritatile trebuie sa intervina ca sa se stearga inscriptia aia aberanta din respect pentru istoria si cultura Romaniei !

  • Faza cu „Jocurile Olimpice Mondiale” este spectaculoasa.
    Cred ca ala care a scris placa ar cam trebui sa fuga din tara…..

Adauga un comentariu