Local

Caz incredibil, la Iași! Fetiță de un an, chinuită de propriii părinți! Cei doi iubiți, judecați după ce totul a ieșit la iveală (Exclusiv)

Publicat: 08 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz incredibil la Iași Fetiță de un an chinuită de propriii părinți Cei doi iubiți judecați după ce totul a ieșit la iveală Exclusiv
Doi iubiți din județul Iași sunt acuzați că și-ar fi maltratat unul dintre copii

Doi iubiți din Iași sunt acuzați că și-au maltratat unul dintre copii, respectiv o fetiță de un anișor. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Gheorghe Irimița (50 de ani) şi a Elenei Zosin (36 de ani), pentru săvârșirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Oamenii legii au arătat că minora a trecut prin clipe de groază, cei doi concubini fiind acuzați că nu i-au asigurat un regim alimentar normal şi condiţii de viaţă şi de igienă corespunzătoare creşterii şi dezvoltării

Caz demn de filmele horror, la Iași! O fetiță de numai un anișor, înfometată de propriii părinți! Doi iubiți din Iași sunt acuzați acum că și-au maltratat fetița. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Gheorghe Irimița (50 de ani) şi a Elenei Zosin (36 de ani), pentru săvârșirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Procesul penal este în desfășurare, aflându-se pe rolul Judecătoriei Iași. Urmează ca magistrații ieșeni să se pronunțe cu privire la cei doi concubini. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz similar.

Prim-procuror Dragoș Bordianu: „Inculpaţii au supus-o pe una dintre fiicele lor, în vârstă de un an, la rele tratamente, favorizând astfel întârzierea în dezvoltarea psihică și a limbajului”

Oamenii legii au arătat că cei doi concubini, Gheorghe Irimița şi Elena Zosin, au intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 4 ani.

„În cauza penală respectivă, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor G.I. şi E.Z., pentru săvârșirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. În cauză s-a reţinut că inculpaţii au o relație de concubinaj din anul 2004 şi locuiesc împreună la domiciliul inculpatului, în comuna Andrieşeni. În această perioadă, inculpata a născut 6 copii, unii dintre ei fiind luaţi în plasament.

În perioada 1 septembrie 2016 – 13 februarie 2017, inculpaţii, prin conduita adoptată, respectiv prin omisiunea de a-i asigura un regim alimentar adecvat şi condiţii de viaţă şi de igienă corespunzătoare creşterii şi dezvoltării, au supus-o pe una dintre fiicele lor, în vârstă de un an, la rele tratamente, favorizând astfel întârzierea în dezvoltarea psihică și a limbajului, retardul psihomotor ușor și hipotrofia ponderală, care au fost de natură să pună în primejdie gravă dezvoltarea fizică și psihică a acesteia”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul a mai fost condamnat pentru o altă infracțiune

Anchetatorii ieșeni au adăugat că, în trecut, Gheorghe Irimița a fost condamnat pentru o altă infracțiune, tot împotriva unuia dintre copiii săi.

„În anul 2008, inculpatul l-a agresat pe unul dintre fiii săi, motiv pentru care a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, fiind liberat în anul 2011. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz similar.

Adauga un comentariu