Actualitate

Caz şocant la Drobeta Turnu Severin. O tânără a fost înjunghiată în faţa blocului de concubinul recidivist

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz şocant la Drobeta Turnu Severin. O tânără a fost înjunghiată în faţa blocului de concubinul recidivist
Găsind-o în faţa blocului, acesta a încercat să o sărute, dar, fiind refuzat, s-a enervat şi a înjunghiat-o

O tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost ucisă, luni seara, 17 octombrie, de concubinul său, care a înjunghiat-o de mai multe ori.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este recidivist, şi a fost elibera din închisoare în vara. Acesta ispăşise 20 de ani pentru omor.

O tânără a fost înjunghiată în faţa blocului la Drobeta Turnu Severin

O tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin şi-a pierdut viaţa, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de către concubinul său, care venise băut de la un bar. Găsind-o în faţa blocului, acesta a încercat să o sărute, dar, fiind refuzat, s-a enervat şi a înjunghiat-o, iar când femeia a fugit în scara blocului, bărbatul a urmat-o şi a atacat-o din nou.

Echipajele de salvare, alertate de vecini prin numărul unic de urgenţă 112, nu au putut decât să constate decesul femeii.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani nu se află la prima faptă de acest gen. El a fost eliberat, în vara acestui an, din închisoare, unde a stat 20 de ani, după ce a ucis-o şi pe fosta concubină.

Recidivistul a fost prins, aflându-se acum în custodia poliţiştilor.

O femeie din Pantelimon a fost înjunghiată sub ochii copilului său

Într-o altă ordine de idei, amintim de drama prin care a trecut o femeie din Pantelimon, ce a fost înjunghiată de soțul său chiar sub ochii minorului. Tragedia s-a petrecut sâmbătăt seară, 15 octombrie. Femeia, în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a fost înjunghiată în piept, iar oamenii legii, chemați în ajutor de minorul de 14 ani, l-au reținut pe soţul acesteia.

„La data de 15 octombrie, în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon”, a informat biroul de presă al IPJ Ilfov.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii oraşului Pantelimon, iar la adresa indicată au găsit o femeie care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul victimei.

„În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor”, a anunțat IPJ Ilfov.

În cauză, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice faptei. Totodată, au intervenit şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă şi luarea măsurilor legale care se impun.

A urmat apoi ca duminică seară, 16 octombrie, instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

De asemenea, amintim și faptul că în dimineața zilei de 13 octombrie 2022, în jurul orei 4:00, după o noapte de distracție pe cinste în Glows Club Iași, Emanuel M. și-a înjunghiat rivalul, Remus M., cu un cuțit. Conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit spontan, dar Emanuel a încetat doar după ce l-a măcelărit pe tânăr, provocându-i mai multe plăgi.

Acum însă, o tânără a fost înjunghiată în faţa blocului la Drobeta Turnu Severin de către concubinul său recidivist.

Adauga un comentariu