Local

Caz șocant, la Iași! Individ condamnat după ce și-ar fi violat verișoara minoră

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Caz șocant la Iași Individ condamnat după ce și-ar fi violat verișoara minoră
Un individ a fost condamnat definitiv de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat de viol

Un individ din județul Iași a fost condamnat după ce a fost acuzat că și-ar fi violat verișoara. Astfel, recent, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au pus punct dosarului în care Costel Alexandru Chiparcă a fost acuzat de viol. Individul a primit o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, pentru viol.

Caz incredibil, petrecut în județul Iași: un individ a fost pedepsit după ce a fost acuzat că și-ar fi violat verișoara minoră cu degetele. Așadar, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au pus punct recent dosarului în care Costel Alexandru Chiparcă a fost acuzat de viol.

„Instanța admite apelul declarat de inculpatul Costel Alexandru Chiparcă împotriva sentinţei penale din data de 25 februarie 2022, pronunţată de Judecătoria Răducăneni. Menține pedeapsa principală de 4 ani și 8 luni de închisoare aplicată inculpatului Costel Alexandru Chiparcă pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate care nu sunt contrare prezentei decizii”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Costel Alexandru Chiparcă, condamnat după ce și-ar fi violat verișoara

Inițial, Costel Alexandru Chiparcă a fost pedepsit de către magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni. Mai apoi, individul a contestat decizia primei instanțe. Procesul ieșeanului a început în urmă cu mai bine de un an. Procurorii l-au acuzat de comiterea infracțiunii de viol.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 24 spre 25 august 2021, în jurul orei 1:00, Costel Alexandru Chiparcă a intrat fără drept în locuința persoanei vătămate P.A.L., minoră, verișoara lui primară, unde a încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul, încătușat în urma incidentului respectiv

Oamenii legii au mai afirmat că ieșeanul ar fi încercat să întrețină raporturile sexuale prin constrângere. Însă raportul sexual nu s-a concretizat, victima reușind să se opună vehement. Individul a reuşit, însă, în urma violenţelor exercitate asupra minorei, să penetreze cu degetele vaginul acesteia, provocându-i leziuni, conform procesului verbal de examinare medico-legală. Acesta a fost arestat preventiv pe 26 august 2021, pentru o perioadă de 30 de zile.

„La solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, magistratul de dreptul şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Răducăneni a dispus, prin încheierea din data de 26 august 2021, arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului A.C.C., începând cu data de 26 august 2021 şi până la data de 24 septembrie 2021, inclusiv, existând suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârşit infracţiunea de viol”, au subliniat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Acum, individul a fost condamnat după ce a fost acuzat că și-ar fi violat cu degetele verișoara minoră.

Comentarii
Adauga un comentariu