Actualitate

Caz șocant la Vaslui! Bătrână de 83 de ani, ucisă, tranșată și aruncată într-un WC de către nepotul ei bolnav psihic

Publicat: 20 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz șocant la Vaslui Bătrână de 83 de ani ucisă tranșată și aruncată într-un WC de către nepotul ei bolnav psihic

Caz șocant la Vaslui! O bătrână în vârstă de 83 de ani a fost ucisă, tranșată și aruncată într-un WC de către nepotul ei bolnav psihic.

Crima odioasă a avut loc în această seară la Satu Nou, în comuna vasluiană Berezeni.

La fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști pentru a stabili modul exact în care s-a produs crima.

Caz șocant la Vaslui! Bărbat, găsit fără suflare, agăţat de un gard

Ieri, o altă crimă oribilă a fost descoperită la Vaslui. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare, agăţat de un gard.

Ieşise recent din închisoare şi ar fi încercat să îşi convingă partenera sa se întoarcă acasă, după ce femeia îl părăsise, pentru un vecin. Între cei doi pretendenţi a izbucnit însă un scandal înfiorător încheiat cu o tragedie.

O trecătoare a văzut trupul dezbrăcat de la brâu în jos şi s-a speriat îngrozitor. Omul avea lovituri la cap iar legiştii urmează să stabilească dacă a murit acolo sau dacă cei care i-au vrut răul l-au târât până la marginea drumului.

„A fost alocat la caz un echipaj B2 care a găsit pacientul cu semnele morţii instalate, cu leziuni importante la nivelul capului şi gâtului. A fost declarat decesul. E un deces suspect”, a declarat Dan Ungureanu, de șa SAJ Vaslui.

Bărbatul care a avut parte de acest sfârşit a ieşit din penitenciar în urmă cu o săptămână. A fost închis 4 luni după ce femeia care i-a dăruit 8 copii îl reclamase pentru violenţa domestică. Întors acasă, a fost surprins să afle că partenera sa nu mai vrea să stea cu el, ci cu un vecin devenit acum suspect principal.

Criminalul bătrânei de 95 de ani din Iaşi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Altfel, Daniel-Marius Tetea, criminalul bătrânei, în vârstă de 95 de ani, din Iași a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile pentru omor şi violare de domiciliu. Tribunalul Iași a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, vineri, 4 septembrie 2020.

„În baza art.226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul penal nr.512/P/2020 şi, în consecinţă: În baza art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală raportat la art.223 alin.2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 04.09.2020 până la data de 03.10.2020, inclusiv, a inculpatului TETEA MARIUS-DANIEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor prevăzută de art.188 alin.1 Cod penal şi violare de domiciliu prevăzută de art.224 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod penal. În baza art.230 alin.1 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului TETEA MARIUS-DANIEL.”, se arată în minuta Tribunalului Iaşi.

Crimă sângeroasă la Iași. O biată bătrână, de 95 de ani, a fost executată de un tânăr

Crimă sângeroasă la Iași. O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost executată în propria casă de un tânăr fără inimă. Femeia s-a trezit cu bărbatul în casă și a fost lovită cu bestialitate. Rănile suferite i-au adus moartea și nimeni nu a putut face nimic pentru ea. După ce a ucis cu sânge rece, s-a făcut nevăzut, dar a fost prins de autorități după ce s-a folosit și un câine de urmă

Crimă sângeroasă la Iași. O biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a petrecut zilele trecute în comuna ieșeană Răducăneni. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Până în acest moment nu se știe de ce a intrat tânărul în casa femeii și sunt luate în calcul mai multe variante. Anchetatorii trebuie să afle exact ce s-a întâmplat. Cert este că femeia a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Cea din urmă a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

Adauga un comentariu