Titlurile zilei

Crimă la Iași! Un tânăr de 36 ani a fost găsit mort în fața casei, plin de sânge! Oamenii legii au găsit un suspect – FOTO/UPDATE

Publicat: 15 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă la Iași Un tânăr de 36 ani a fost găsit mort în fața casei plin de sânge Oamenii legii au găsit un suspect  - FOTOUPDATE
Crima s-ar fi petrecut în zona casei în care locuia tânărul

Update: Sebastian Constantin Mandache în vârstă de 18 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Iași pentru 30 de zile.

Crimă la Iași. Un tânăr de 36 ani a fost găsit mort și plin de sânge chiar în fața casei sale din localitatea ieșeană Mogoșești. Un vecin l-a observat pe bărbat pe jos, în fața casei, inconștient. L-a ridicat și l-a dus în casă, iar mai apoi a cerut ajutor la 112. Echipaje de polițiști îl caută pe criminal

Crimă la Iași. Un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort duminică dimineața, chiar în fața casei sale. Bărbatul avea semne de violență pe corp și era plin de sânge. Ieri-dimineață, în jurul orei 9:00, un localnic din satul Mânjești, comuna Mogoșești și-a găsit vecinul plin de sânge, inconștient, în fața casei. L-a ridicat de acolo și l-a băgat în casă. Ulterior a cerut ajutorul autorităților. Un echipaj medical a ajuns în zonă, însă, din nefericire pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

UPDATE: Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Investigaţii Criminale din Iaşi au audiat mai multe persoane. După audieri, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost bătut până la moarte de un băiat de 18 ani din acelaşi sat. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Se pare că în total erau doi bărbaţi şi o femeie prezenţi în casa tânărului ucis.

Mai multe echipaje de polițiști s-au deplasat la Mogoșești și îl caută pe criminal

La locul tragediei au ajuns polițiștii, care au deschis o anchetă sub coordonarea procurorului de caz. Ieri, mai mulți polițiști au făcut verificări în zonă pentru a afla cine a comis crima. Surse din cadrul anchetei au precizat că a fost întocmit un cerc de suspecți și speră să îl găsească cât mai repede pe criminal.

„Tânărul a fost agresat. A fost întocmit un cerc de suspecți și au fost audiate mai multe persoane. Urmează să se stabilească exact ce s-a întâmplat”, a precizat o sursă din cadrul anchetei. Vecinii tânărului spun că cel mai probabil s-a ajuns la o tragedie din cauza consumului de alcool. „Nu știm ce s-a întâmplat. Am auzit că a fost găsit mort. Atât… Cică era plin de sânge, a fost bătut. Tot prieteni de-ai lui sunt, nu venea unul străin să-l bată”, a spus o vecină de-a bărbatului.

Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului

Ieri, după ce oamenii legii au făcut cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au confirmat faptul că, în urma incidentului de la Mogoșești, au fost demarate cercetările.

„A fost întocmit un dosar penal. Au fost demarate cercetările și ancheta este în curs de desfășurare”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform anchetatorilor, ieri după-amiază nu era identificat încă vreun potențial suspect în acest caz.

La sfârșitul lunii trecute, o altă crimă sângeroasă a cutremurat o comunitate întreagă

La sfârșitul lunii trecute, o crimă similară s-a petrecut în localitatea ieșeană Țibana. Atunci, un bărbat domiciliat în localitatea Țibana se deplasa, în cursul serii de 22 mai, pe un drum din comună. În câteva momente, un autoturism s-a oprit în fața lui, iar din acesta a ieșit un bărbat cu care avusese un conflict mai vechi. Totul a degenerat când suspectul l-a lovit pe bărbat în zona feței. Din cauza loviturii, bărbatul a căzut, iar suspectul a continuat să îl lovească. După ce s-a răzbunat, suspectul a plecat de la locul incidentului. Smău Ionuț, în vârstă de 31 de ani, este suspectul de crimă, iar victima se numește Florea Vasile, în vârstă de 56 de ani. După o oră de la conflict, o femeie care trecea prin zonă a văzut trupul bărbatului și a sunat de urgență la 112. Victima a decedat. Ulterior a fost transportată la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Agresorul a ajuns după gratii.

Adauga un comentariu