Local

Jaf urmat de crimă la Iaşi! O femeie a fost omorâtă în propria locuinţă! – Exclusiv

Publicat: 31 aug. 2020
ALT=«O femeie a fost ucisă de către un bărbat»
O femeie a fost ucisă de către un bărbat

Jaf urmat de crimă în localitatea ieșeană Răducăneni. În cursul nopții trecute, o femeie în vârstă de 95 de ani a fost omorâtă în propria locuință de către un bărbat din Constanța. Acesta ar fi intrat în casa bătrânei, a omorât-o și jefuit-o. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz. Există suspiciunea că acesta ar fi violat-o. Polițiștii cercetează în continuare acest caz. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

Revenim cu detalii

Crimă sângeroasă la Iași! Vecinul, ucis în bătaie cu parul după ce i-a intrat în curte! Suspectul, trimis în judecată de procurori pentru omor!

Crimă sângeroasă la Iași! Vecinul, ucis în bătaie cu parul după ce i-a intrat în curte! Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Dănuț Gabură, sub acuzația de omor.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Crimă sângeroasă la Iași: vecinul, ucis în bătaie!

Dănuț Gabură (59 de ani) a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni, după un incident extrem de grav. Crima sângeroasă a avut loc pe 11 august, în comuna ieșeană Mogoșești. Victima a intrat în curtea agresorului, fără să aibă permisiunea. Enervat la culme de acest lucru, Dănuț Gabură a mers spre victima sa cu un par în mână. După un schimb de replici, victima l-ar fi lovit cu o piatră. Procurorii au afirmat că, ulterior, Gabură l-a bătut pe vecinul său cu un par până nu s-a mai ridicat de jos. Mai apoi, acesta a sunal la numărul unic de urgențe 112 și a povestit cele întâmplate.

Un echipaj medical a ajuns la fața locului și a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii I-au ridicat pe agresor, iar, după audieri, l-au reținut pentru 24 de ore.

Dănuț Gabură, arestat preventiv după ce și-ar fi ucis în bătaie, cu parul, un vecin

După audieri și în urma reținerii, Dănuț Gabură a fost prezentat în fața judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune față de inculpatul Dănuț Gabură, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai ușoare”, au precizat, la scurt timp de la crima sângeroasă, judecătorii ieșeni. Totuși, individul a contestat măsura arestării, dorind să fie lăsat în libertate.

Acum, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Dănuț Gabură, pentru că acesta și-ar fi ucis în bătaie, cu parul, un vecin în vârstă de 54 de ani, în urma unui conflict spontan stupid. Urmează ca magistrații să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat că a comis această crimă sângeroasă. De remarcat este faptul că, în ultimele luni, odată cu apariția pandemiei de COVID-19 și cu impunerea stării de urgență, respectiv a stării de alertă, astfel de incidente violente au fost tot mai des întâlnite în județul Iași. Astfel, mai mulți indivizi au intrat în vizorul anchetatorilor după ce ar fi comis infracțiuni cu violență similare cu aceasta, fie că a fost vorba despre vătămări corporale, tentative de omor sau chiar omoruri.

Adauga un comentariu