Cancan ultimă oră

Caz şocant! Smiley s-a trezit implicat într-un dosar de pedofilie. Cum a reacţionat artistul

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz şocant Smiley s-a trezit implicat într-un dosar de pedofilie. Cum a reacţionat artistul
Smiley a fost implicat într-un scandal

Cazul este șocant! Chiar mama fetiței de doar 14 ani a împins-o în brațele unui om de afaceri de 50 de ani, care a abuzat-o. Inițial, bărbatul și-a anunțat intențiile de a ajuta familia. În scandalul care a ajuns dosar pe masa judecătorilor este implicat și numele lui Smiley.

Fata avea 14 ani când s-a petrecut năzdrăvănia și îl cunoscuse pe bărbat în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Familia fetiței avea mari probleme financiare, așa că ”gentlemanul afacerist” s-a oferit să-i cumpere un apartament în Dej. Mama, fetița și cei doi frați ai ei s-au mutat acolo. Și unde îi vizita des bărbatul care le dăduse mâna de ajutor. Numai că lucrurile stăteau cu totul altfel: o abuza pe fată!

Smiley s-a trezit implicat în scandalul milionarului care a abuzat o fată de 14

A fost luat pe sus de procurori, iar în septembrie, anul acesta, va începe procesul. „În perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, scrie în rechizitoriu.

Abuzul a fost descoperit de tatăl fetiței, care direct la Poliție s-a dus și a făcut plângere. Pentru a proba cele auzite de la reclamant, procurorii au pus dispozitive de înregistrare în dormitorul fetei. Probele au fost incriminatorii. S-a dovedit că mama a fost conștientă în tot acest timp prin ce trecea fiica sa. Astfel, femeia și milionarul au fost trimiși în judecată.

Cum a ajuns numele lui Smiley în scandal

Milionarul are un restaurant în Portugalia, dar se ocupă și de importuri cu fructe de mare în România. Se presupune că omul de afaceri avea și multe cunoștințe în rândul muzicienilor, astfel ar fi ademenit mai multe fete cu promisiunea că le va ajuta să își înceapă o carieră în muzică. Mai mult, ar fi spus că l-a chemat pe Smiley de multe ori să le cunoască pe minore. Informațiile au fost confirmate de către una dintre victime, pentru Știrile Kanal D. A declarant că Smiley a venit la ea acasă cu staff-ul, după care a fost chemată la un concert. Mai mult decât atât, există o poză cu Smiley și adolescenţa de 14 ani de care omul de afaceri a abuzat. Contactat de jurnaliștii de la Știrile Kanal D, Smiley a declarat că nu știe nimic despre acest caz.

Adevărul despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley

Primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Vestea conform căreia Gina Pistol ar fi însărcinată a luat prins surprindere pe toată lumea. Cu toate acestea, vedeta încă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că ar urma să nască. Însă chiar dacă nu a declarat nimic cu privire la acest subiect, apropiații ei ar fi dat-o de gol.

Showbiz-ul românesc a fost luat prin surprindere cu jumătate de lună în urmă de vestea sarcinii Ginei Pistol. Așadar, conform unor surse apropiate, rodul poveștii de iubire dintre Smiley și Gina Pistol ar urma să se nască peste șase luni!

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproape trei ani de zile, însă au confirmat asta de foarte puțin timp. Iar acum, dacă zvonul despre sarcină se adeverește, este posibil să aflăm despre copil abia după ce acesta o să vină pe lume. Și aceasta deoarece cei doi sunt extrem de discreți cu viața personală.

Cu toate acestea, Gina pare să fie dată de gol din cauza aspectului vestimentar. Și aceasta deoarece, în ultimul timp, a început să poarte haine cât mai largi. Motivul? Evident, pentru a nu fi vizibil abdomenul. Ba chiar se zvonește că ar mai fi luat și în greutate câteva kilograme.

Adauga un comentariu